Изберете си око и виж какъв тип човек си

5

Погледнете изображението много внимателно. Окото е вратата към вътрешния свят и това, което изберете, ще е определящо за същността ви.

Окото често се нарича прозорец към душата, защото в очите на човек можем да прочетем неговия вътрешен свят. Погледът издава емоции и моментни състояния, а всяко моментно състояние може да го промени. Само един поглед в очите на събеседника ни може да издаде много.

Душата влиза в контакт с външния свят именно чрез очите. Чрез тях се регулират енергиите в него. Старо поверие твърди, че колкото по-разумен е човек, толкова по-красива форма имат очите му. Те представят причинния свят у човека. Дясното око е показателно за ума, а лявото – за сърцето.

Ако и вие нямате търпение какво говори изборът ви за вас, побързайте да изберете окото, което ви допада най-много. След това вижте какво ще разкрие то за вас:

1. Страстни

Вие не търсите пожара, а сами го палите. Спонтанни е второто ви име и винаги правите нещата така, както ви се иска. Инстинктите ви са изострени. Знаете какво бъдеще искате, но ситуация от миналото не ви дава мира. Време е да забравите. Една проста разходка може да се окаже ключът към разрешаване на проблемите.

2. Креативни

Преживели сте много, но сте си взели поука. По пътя към целта сте изгубили нещо ценно. Това ви е направило по-мъдри, макар да не сте наясно как ще използвате тази мъдрост в бъдеще. В момента сте в творческа фаза, така че най-добре покажете на какво сте способни.

3. Земен човек

Вие сте свързани с природата. Тя ви дава сила и енергия. Когато осъзнаете това, ще постигате много по-лесно желанията си. Лечебната ви енергия привлича хората. Вие имате прекрасна зелена аура също като природата около вас.

4. Нежни

Намеренията ви често са добри и положителни, но ви карат да се чувствате изгубени. Вярвайте повече в себе си и приемайте грешките като част от живота си. На първо място, трябва да се научите да обичате себе си, а след това да се доверите на инстинктите си.

5. Загадъчни

Винаги казвате толкова, колкото смятате за нужно. Напълно искрени сте само с тези, които наистина го искат. Поведението ви е породено от предателство в миналото, което ви е накарало да изградите около себе си стена. Тя ви пази от лошите хора и опитите им да ви наранят.

Morkadis

6. Харизматични

Нерешителни сте, но хората ви харесват. Самите вие обаче не сте уверени, че интересът им е предизвикан от добрите ви качества. Не бягайте всеки път, щом пред вас изникне предизвикателство. Съумеете ли да станете по-самоуверени, ще постигнете каквото пожелаете.

7. Нощен пазач

Обожавате да наблюдавате околните, но не и да разкривате себе си. Може да влезете дори в ролята на преследвач, но не и да покажете искреност и любов. Истината е, че умеете да обичате, но просто искате от хората да се постараят. И сте прави, защото качествата ви са особено ценни. Вие сте истинско богатство и всеки, който ви има в живота си, е истински богат.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Изберете си картинка! Вижте какво показва за характера ви!

Изберете си един от снежните човеци и вижте какво ви очаква до края на зимата!

Кой силует е на момиче? Изберете и вижте резултата!

Изберете си стая и разберете какъв стe

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.