Избери картинка и подсъзнанието ще ти подскаже дали си кралица, амазонка или магьосница

Подсъзнанието е обект на редица изследвания, които доказват, че в него крием неподозирани за нас самите качества. Днес сме ви приготвили интересен тест , с който да разберете повече за самите себе си.

Оставете подсъзнанието ви да избере определен женски образ и това ще отвори скрития ви женски потенциал .
Простичко е – изберете картинка от трите по-долу и чуйте какво има да ви каже вашето подсъзнание:

1

Ти си кралицата на сърцата, самото съвършенство, истинска жена, идеална дама.

Да намери някой човек като теб си е истински джакпот: човекът, който е завладял сърцето ти, наистина е щастливец, на когото всички приятели могат да завиждат. Подобно на самата природа, ти си мъдра, спонтанна и светла. И като нейно удивително творение, нейно дете, ти си красива и привлекателна, мелодична и лека.

Близо до теб винаги е топло и уютно. Ти, подобно на летният бриз, си невъзможно желана, хармонична и в същото време тиха. Не, ти не си сянка – ти си владетелка на сърцето, владетелка на дома и негова основна украса. Просто твоята мъдрост, нежност и женственост са онези оазиси, мечтата за които дава на пътника надежда за щастие. Ти си самото въплъщение на мечтата за жена.

2

Ти си войнствена амазонка, женски огън. Премреженият поглед или сведените очи не са за теб: притежаваш бърз и остър орлов взор, с който се отличава всеки безстрашен воин.

В жестовете ти се забелязват мощ и сила, във вените ти – гореща кръв, в главата ти – хладен ум, в сърцето ти – мъдрост и величие. В крайна сметка, ти си като котката, която царствено се разхожда сама: владетелка на собствената си съдба и създател на житейски правила.

Непримирим, енергичен, готов да се бори за победата: само притежателят на тези качества е достоен за теб – равен на теб по сила, интелигентност и амбиции. Мамините синчета да стоят на страна!

Все пак, като всяка котка, понякога си готова да позволиш да те погалят по гърба, но не дай Боже срещу косъма: колчанът и стрелите винаги са ти под ръка!

3

Ти си вещица, демонична жена и съдбовна мистерия. Очите ти са океан, устните ти – плен, сърцето ти – тъмнина.
Ти си като опиат, истински Бермудски триъгълник и опияняващо вино, ти си като огън, пламнал в тъмна нощ.
Няма спасение от магията ти – подчиненият от теб никога няма да те забрави: може ли някой да забрави северното сияние или пламъка, който изгаря всичко по пътя си?
Жени като теб се раждат веднъж на 100 години и живеят векове: те рядко са щастливи в традиционния смисъл на думата. Затова пък никой друг не може да изпитва чувства с такава сила.

инфо: zajenata.bg

Morkadis

Вижте още:

Тест: Избери най-красивата пеперуда и разкрий душата си!

Избери скъпоценен камък и научи повече за себе си

Избери цветя! Разбери какво те очаква това лято

Избери карта! Виж какво трябва да промениш в живота си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.