Най-странните хора на света

Нгог – човекът, който не е спал от 30 години

Нгог Тай е на 64 години и твъди, че не е спал, след прекарана треска през 1973 година. Казва, че се чувства добре и не е забелязал безсънието да е повлияло на здравето му. Съпругата му споделя, че дори и големи дози алкохол не са в състояние да го приспят.

Вместо да се измъчва психически и да се тъпче с присивателни, Нгог е намерил как да запълва времето, което би трябвало да прекарва в сън. Всяка нощ той обикаля из имота си, пазейки го от крадци.

Йокой – живял в подземна пещера 28 години

jokoj

Йокой

През 1941 г Йокой бил войник в Японската армия. Когато американците завладели Япония, Йокой се скрил в подземна пещера, където останал цели 28 години! Никакви доказателства, че войната е свършила не успели да го убедят да излезе от скривалището си. През 1972 година Йокой е намерен от местни жители. Той признал, че се срамува, че е останал жив.

Мехран – човекът, който живее на летище

мехран

Мехран Насри

Мехран Насри е ирански беглец, който живее на летището „Шарл де Гол“, Англия. Той пристигнал там на 8 август 1988 г., след като решил да избяга от Иран. Случило се така, че откраднали всичките му документи и властите не го пуснали да влезе в страната. След като не успял да се идентифицира, на Мехран му се наложило да остане в чакалнята.

Филмът „Терминалът“ е вдъхновен именно от този случай.

Мицуо – японецът, който се представя за Исус Христос

Японският политик Мицуо вярва, че е прероденият Исус Христос, който ще предизвика Страшния съд. За тази цел той първо трябвало да бъде назначен на длъжността министър-председател на Япония, а впоследствие да впечатли с политиката си ООН и да бъде назначен за главен секретар. Мицуо иска да управлява света с политика и религия.

Японският „Христос“ участва във всички избори, но досега не е избиран нито веднъж. Когато води своите предизборни кампании, той редовно призовава хората да си направят харакири.

Бихари – живият мъртъв

bihari

Лал Бихари

Morkadis

Роденият през 1961 година индиец Лал Бихари, се е считал за умрял по документи от 1976 до 1994 година. В последствие е основал „Мритак Сангх“, което означава Асоциация на мъртвите. Били му нужни цели 18 години борба с индийското правителство, за да докаже, че не е умрял.

През 1976 година на Бихари му се наложило да изтегли заем, който обаче му бил отказан, защото… се водел за мъртъв. Оказало се, че за да придобие права над имотите му, неговият чичо го е обявил за починал. Бахари съвсем не бил единственият жив-мъртъв, оказало се, че само в неговата област има поне още 100 такива случая. Тогава се родила идеята за създаване на Асоциацията на мъртвите, защото хората, които не съществували според официалните регистри, били заплашени от убийство. В момента членовете на асоциацията наброяват 20 000 и са от цяла Индия.

Дейвид Айк – разобличителят на рептилите

айк

Дейвид Айк

Според Дейвид нашата планета се управлява от група, която се нарича „Елитът“. Тази група е създадена от извънземни същества, наречени рептили и именно те контролират целият свят. Били са познати още в древността, под името Вавилонското братство.

Дейвид е автор на над 15 книги по темата, изнасял е и много лекции. Той е бивш британски футболист, коментатор по BBC и говорител на Зелената партия.

Накамацу – снима всичко с което се храни

накамацу

Йоширо Накамацу

85-годишния Йоширо Накамацу е направил над 3000 изобретения. От 34 години той прави и друго – снима и анализира храната си, преди да я изяде. Неговата цел е да доживее до 140 години.

Лотито – човекът, който яде абсолютно всичко

лолито

Мишел Лотито

Мишел Лотито е французин, който е популярен със способността си да яде всякакви странни предмети. От този негов талант идва и прякора му – Господин Манжту, което се превежда като „Всеядният Господин“. В неговото меню влизат предмети от метал, гума, електроуреди, велосипеди. За 2 години Лотито успява да изде цял самолет! Признава, че още от малък похапвал нетипични неща, а през 1966 година решил да покаже публично нетипичните си кулинарни желания.

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.