Избери си картинка и разбери какъв човек си

9

1 . Вие сте щедри и морални. Винаги търсите самоусъвършенстване. Вие сте много амбициозни и имате много високи стандарти. Хората може би си мислят, че комуникацията с вас е трудна. Влагате много усилия в нещата, които вършите – искате да подобрите света. Имате голям капацитет и харесвате хората, докато те не ви навредят. Но дори и след това. . . вие пак не се отдръпвате от тях. Много малко хора могат да оценят всичко, което правите, така както заслужавате.

2.  Вие сте забавен, честен човек. Вие сте много отговорна личност, която се грижи за други хора. На хора като вас е лесно да се има доверие. Вие сте весели, шегаджии и бързо мислите. Винаги имате интересна история за разказване.

3. Вие сте умен и внимателен човек. Голям мислител. Вашите мисли и идеи са най-важни. Прекарвате много време в мислене за морал. Опитвате се да направите това, което смятате, че е правилно, дори ако по-голямата част от обществото не е съгласна с вас.

4. Вие сте проницателни и философски настроени личности. Уникални сте – няма такъв, който дори малко прилича на вас. Вие сте интуитивни и малко странни. Често сте погрешно разбрани и от това ви боли. Трябва ви лично пространство. Трябва да развивате творчеството си и да изисквате уважение от другите. Вие сте човек, който ясно вижда светлата и тъмната страна на живота. Много сте емоционални.

5. Вие сте уверени и много независими. Вашият водещ принцип в живота е „Аз ще го направя по моя начин.“. Знаете точно какво искате и не се страхувате да гоните мечтите си. Единственото нещо, което търсите от хората, е искреност. Достатъчно силни сте, да приемете истината, дори и когато боли.

6. Вие сте любезни и чувствителни. Хората се свързват с вас много лесно. Имате много приятели.Имате топла и светла аура, която кара хората да се чувстват добре, когато са около вас. Всеки ден мислите за това, което може да направите, за да се подобри нещо. Искате да бъдете интересни, остроумни и уникални. Повече от всеки друг на света имате нужда от близост.

7. Вие сте щастливи и спокойни. Много чувствителни и разбирате другите. Голям слушател, който знае как да не-осъжда. Вярвате, че всеки има своите пътища в живота. Отворени за нови хора и събития. Вие сте високо устойчиви на стрес и рядко се притеснявате. Обикновено сте много спокойни и винаги успявате да се забавлявате добре.

8. Вие сте очарователни и енергични. Забавен човек, който знае как да накара хората да се смеят. Живеете в хармония с Вселената. Спонтанни и ентусиасти, никога не казвате ‘не’ на приключенията. Често шокирате хората. Но това сте вие. . . Имате много интереси и ако нещо ви привлича вниманието няма да се успокоите, докато не се сдобиете със задълбочени познания в тази област.

9. Вие сте оптимисти и щастливи. Мислите, че животът е дар. Много горди от своите постижения. Имате много стабилен подход към живота. Чашата е (поне за вас) наполовина пълна, а не наполовина празна. Използвате всяка възможност да учите, защото мислите, че животът е твърде кратък, за да го харчите просто така.

инфо: curious.actualno.com

Вижте още: 

ТЕСТ – РАЗБЕРЕТЕ ЕМОЦИОНАЛНИТЕ ЧЕРТИ НА ХАРАКТЕРА СИ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.