Има ли енергиен вампир край вас? Как да го разпознаете

мисли

Човекът, който може да бъдат определен като енергиен вампир, се издава по редица начини, вие само трябва да си отворите очите и да го признаете.

Ако вече сте въвлечени в схемите му, ще ви се стори трудна задача като за начало. Но така или иначе, не бива да се оставяте да бъдете жертва.

И като казахме, жертва, това е първият признак, по който ще разпознаете енергийния вампир. Той винаги се оплаква, неговата съдба е най-тежка, най-злополучна, все страда и дори най-малкото се преувеличава като проблем.

Още в началото на вашето познанство, вие сте се опитали да му подадете ръка, слушайки жалванията му. Уви, това не е довело до нищо!

Въпросният енергиен вампир си продължава да си я кара все така, той дори не търси помощ, все му излизат нови и нови грижи, все за тях говори и ви се оплаква.

В края на подобно излияние, той може би просто ще ви благодари, че сте го изслушали, до такава степен е оплетен в драмите си, че това му е достатъчно. Вампирът не води диалог, той излива отровата си, с която е принуден да живее.

А е принуден, защото това е единствената му възможност да проси съжаление от околните. Ако не се тръшка и не е в ролята на вечната жертва, ще се наложи да поеме отговорност, както за личните си емоции, така и за бъдещите си действия.

Представете си колко невъзможно е това за него?!

И не на последно място, такъв индивид обвинява постоянно другите за липсите си, за неуспехите си, за нещастията си, насажда вина и изисква специално отношение.

Затова бъдеще нащрек!

Никой не заслужава енергиен вампир да му влиза под кожата и да му цеди силата. Ако го позволявате и това е вашият избор, значи си оставате подвластни на такъв екземпляр по волята ви, няма кой да ви спаси.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

КАК ДА ИЗБЕГНЕТЕ НЕГАТИВНИТЕ МИСЛИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

2 коментара
  1. iliana 9 години ago
  2. Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.