Индийския цар Шаул притежавал извънземен кораб

нлоВъзползвайки се от подаръка на извънземните, владетелят нападнал с летящата чиния своя враг и го разбил на пух и прах

Исторически находки, за които няма обяснение, се наричат артефакти на забранената археология. Известни са поне няколко примера на изображения на древни космонавти, за които се предполага, че са били извънземни.

Статуетките Догу от Япония са едни от най-известните. Те са датирани на 6 хил. г. пр. н. е. В тези фигурки лесно се разпознават детайли от космически скафандър. Има шлемове, ципове и т.н. През 60-те години снимки на тези статуетки и резултати от експертизата били изпратени на НАСА. На базата на тези изображения НАСА създала собствен скафандър за космонавти.

Във всеки народ има митове, свързани с кацането на синовете на небето. Те излизали от сияйни огнедишащи колесници и понякога се задържали сред хората. Синовете на небето (извънземните) подарявали на своите избраници удивителни подаръци. Те имали техническо предназначение. За хората от онова време всичко това било магия.


“Аз мисля, че в древността Земята е била посещавана от много и различни видове извънземни цивилизации и всякакви НЛО. И в крайна сметка подозирам, че всички ние сме с извънземен произход. Защото извънземните същества не са дошли от материалното ниво, където сега се намираме. Те са били от по-високи нива на реалността. Това е напълно възможно. Има доказателства, че хора, приличащи на нас, винаги са съществували на Земята” – заявява във документалния филм „Забранени територии” антропологът Майкъл Кремо.

Древните папируси съдържат описанията на космически кораби. Всичко това изглежда като съвременния разказ на очевидци на НЛО.

Древноиндийският цар на име Шаул получил от някакво небесно същество, за което се счита, че е извънземно, кораб, направен от метал. Земният владетел го използвал не по особено хуманен начин – атакувал се него врага си в град Дворак. Това място и до днес съществува в Северозападна Индия. Папирусът на 5000 години казва, че корабът летял и ползвал мълнията като оръжие.

Учените смятат, че всички тези артефакти са донесени от извънземни. За това свидетелстват митовете на различни народи – че боговете дошли от звездите. Летописите говорят за много извънземни десанти, които в древността са посещавали Земята. Те си свършили работата и се отправили към други светове. А ние отново и отново попадаме на хилядолетни слоеве от тяхното минало. Не знаем дали е добре, или зле, че този космически пикник на Вселената е вече отдавна приключен.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

УДИВИТЕЛНИ АРТЕФАКТИ ОТ ДРЕВНИ АСТРОНАВТИ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.