Румънският диктатор Чаушеску контактувал с извънземни

Мексиканската преса обвинява екзекутирания румънски комунистически лидер Николае Чаушеску в съюз с извънземните. Това пише румънското издание Evenimentul Zilei.

Според материал на вестника Zolcalo Saltillo, Чаушеску е бил в контакт с извънземни от 1977 година.

Твърди се, че за осъществяване на сделката за предаване на извънземна цивилизация на румънски деца за експерименти, диктаторът е издал указа 770 за увеличаване на раждаемостта, както и за забраната на абортите. Мексикански журналисти пишат, че връзките на Чаушеску с извънземните са разкрити от разузнавателните агенции на САЩ.


„Бившият диктатор на Румъния е отнесъл тази тайна в гроба, но проучването на американските тайни агенти е осветило някои събития, които показват, че бившия комунистически лидер е имал връзки с мистериозни същества, най-вероятно, извънземни„, твърди Zolcalo Saltillo.

Извънземните имали тайна и непревземаема база в Карпатите, където НЛО на извънземните кацали и провеждали експерименти. Районът бил блокиран и всеки, който пресичал опасната линия, падал в ръцете на секуритате.

„Румънските военни са забелязвали и наблюдавали НЛО и създания с огромни глави и крехки, слаби тела, облечени в сребристи костюми. Но никой не смеел да говори за тази тема табу или да прави коментари за това, което е забелязвано, отбелязва авторът във вестник Zolcalo Saltillo.

инфо: http://www.epochtimes-bg.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.