Каква е кармата ви в любовта според асцендента

Казва се, че няма нищо случайно и дори любовта ни е предопределена. Съществуват много езотерични методи, чрез които да разберем каква е съдбата ни в любовта, а един от тях е астрологията.

Според асцендента си може да научите какви кармични обстоятелства ще влияят на любовния ви живот. Асцендентът определя дали ще срещнете любовта трудно, дали ще е свързана с нещастие и големи уроци.

Така например хората с асцендент Овен имат най-лека кармична тежест по отношение на връзките и може да срещнат правилния човек за себе си още докато са млади, докато хората с асцендент Рак има да учат много за любовта, преди да срещнат подходящия.

Асцендент Овен

Хората с асцендент Овен са силно обвързани със семейството, рода и майка си. Те са емоционално свързани с дома си и основната им задача е да изградят стабилно семейство и уют. В предишния си живот са получавали огромни грижи, любимият човек се е грижил за тях както майка се грижи за детето си, чувствали са се защитени и закриляни във връзката си. Ако вие сте с асцендент Овен сега е ваш ред да се отплатите и да върнете грижите към човека до вас.

Асцендент Телец

Хората с асцендент Телец са силно егоцентрични. В любовните връзки търсят романтика, вдъхновение и възможност за изява. Могат да бъдат много щедри към човека до себе си, но очакват същото в замяна. В предишния си живот са били обожавани, партньорът им е бил напълно предан, романтичен и не е било нужно да се борят за нечие внимание, получавали са го моментално. Ако сте с асцендент Телец, сега вие трябва да дадете тази лоялност, романтика и внимание на човека до себе си.

Асценден Близнаци

По отношение на любовта хората с асцендент Близнаци са много практични – търсят сигурност и предвидимост в човека до себе си. Обичат да критикуват любимия си, като смятат, че така му помагат да се усъвършенства. В минал живот са можели напълно да се опрат на половинката си. Човекът до тях е бил опора в трудните времена и винаги е давал решение за терзанията им. Ако вие сте с асцендент Близнаци, в този живот трябва да се отплатите за грижите, които сте получавали.

Асцендент Рак

Комуникацията е водещият елемент при връзките на хора с асцендент Рак. Те търсят човек, с когото може да разговарят на всякакви теми, да създадат стабилни и хармонично партньорство. Почитатели са на естетиката и финеса. В минал живот са имали многобройни ухажори, хора, които са ги смятали са самото съвършенство. Видяли са красивата страна на любовта и затова сега може да им е по-трудно да открият правилния човек за себе си. Ако сте с асцендент Рак, в този живот вие трябва да сте този, който прави повече комплименти и създава романтика за любимия човек.

Асцендент Лъв

Хората с асцендент Лъв са страстни до степен, в която могат да станат маниакални и напълно да се обсебят от човека до себе си. Силно са податливи на обстоятелствата, а емоциите им могат да стигат двете крайности. Стремят се към дълбоки и напълно отдадени връзки. В предишен живот са имали огромна власт над партньора си, контролирали са го напълно и са изпадали в безумна ревност, когато правилата им не се спазват. Ако сте с асцендент Лъв, любовта ще е съпроводена с големи кризи, които ви учат да давате свобода на хората, които обичате.

Асцендент Дева

Хората с асцендент Дева са пътешественици по природа и обичат да разширяват кръгозора си с пътувания зад граница. Вероятно са израснали в дом, където е имало хора с различна националност, произход и вяра. В предишен живот са били бохеми, непрекъснато са пътували не са се обвързвали сериозно. Стремели се да се обогатяват духовно и интелектуално. В този живот трябва да се научат да дават тази свобода и независимост на човека до себе си.

Асцендент Везни

Хората с асцендент Везни също са доста земни по отношение на любовта- нужно е връзката да им дава материална сигурност и стабилност. Покрай любимия си човек те очакват да спечелят авторитет, да влязат в по-голям социален кръг и да си спечелят уважението на околните. В минал живот да били облагодетелствани от любовните си връзки. Вероятно е чрез партньора си да са реализирали както професионалните, така и социалните си амбиции. В този живот трябва да се отплатят като помогнат на любимия да спечели власт и авторитет.

Асцендент Скорпион

Хората с асцендент Скорпион ще настояват за свобода и независимост в любовните връзки. Трудно ще ги задържите до себе си, ако им поставяте граници. Те не спазват правила, могат да бъдат големи бунтари с доста ексцентрични желания. В предишен живот са шокирали обществото с любовните си връзки. Не са се съобразявали с чуждото мнение и със стандартите на обществото, а са живеели така, както им се иска. В този живот трябва да се отплатят, като позволят на човека до себе си да е странен и шокиращ.

Асцендент Стрелец

Хората с асцендент Стрелец са големи идеалисти по отношение на любовта. Фантазират си за перфектния партньор, който ще сбъдне всичките им мечти. Търсят романтика, спокойствие и пълно емоционално отдаване в една любовна връзка. В предишен живот са постигнали този идеал. Някой непрекъснато се е жертвал за тяхното щастие и е посветил живота си на техните мечти. В този живот те трябва да се отплатят за тази жертва, като обърнат повече внимание на мечтите на партньора.

Асцендент Козирог

Хората с асцендент Козирог са със силно развито чувство за индивидуалност. Добре познават себе си, знаят какво искат и нямат спирачки, когато се борят за любовта. Динамични и активни хора са и се държат все едно целия свят се върти около тях. В предишен живот вероятно са имали съперници в любовта и трябвало да се борят за любимата. Следвали са единствено личните си желания, а партньорът е оставал на втори план. В този живот трябва да се научат да отстъпват и да позволят на партньора да доминира.

Асцендент Водолей

Хората с асцендент Водолей са практични по отношение на любовта – търсят материален комфорт, подаръци и лукс. Комфортът и материалната обезпеченост са важни, за да се чувстват спокойни и обичани. В предишен живот са били напълно задоволени материално. Имали са изобилие от блага и са се чувствали напълно спокойно, защото партньорът им осигурявал всичко, от което имат нужда. В този живот трябва да се отплатят за това и да се превърнат в човека, който осигурява материалните блага в една връзка.

Асцендент Риби

Хората с асцендент Риби харесват интелектуалната страна на любовта. Обичат да общуват, да флиртуват и дори да клюкарстват за забавление. В предишен живот са били истински Дон Жуан. Лесно са омайвали противоположния пол със сладките си приказки и са имали многобройни афери. Били истински поети и знаели как да завладеят вниманието на човека, от когото се интересуват. Ако сте с асцендент Риби, в този живот те трябва да учат партньора си как да се изразяват красиво и да печелят нужното внимание.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Мисли на Петър Дънов за любовта

Първото нещо, което видите, разкрива какво ви пречи в любовта

Подкрепете Световни Загадки!

Ако харесвате Световни Загадки и искате сайтът да продължи да съществува, подкрепете ни с дарение.

Световни Загадки е проект, който поддържаме с огромно желание и ентусиазъм, но и с много труд. Сайтът е безплатен за своите читатели и се издържа от реклама, което не винаги е достатъчно. Ако искате да сте сигурни, че и в бъдеще всички ще могат да имат достъп до информацията на сайта, можете да направите еднократно или месечно дарение с бутона [Donete] по-долу. Благодарим Ви!

Гадаене с чорапи разкрива какво те очаква в любовта

Японски тест разкрива поведението ни в любовта

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.