Какво видяхте първо? Това показва дали сте оптимисти или реалисти

2

Човек може да се има са оптимист, а да вижда света в черно. Понякога представата ни за самите нас е доста грешна и другите около нас са тези, които трябва да ни казват истината без да спестяват нищо. Този кратък тест ще покаже дали сте оптимисти или песимисти по душа. Ако сте видели първо…

ЛУНА

Вашата душа е чиста и вярвате в добротата, в мира и в хубави неща в живота. Имате специално отношение към позитивните и добри хора, защото виждате себе си в тях.

Вие несъмнено сте оптимисти по душа и това си личи по всичко, което правите. Имате хъс и вяра и за най-невъзможните неща и понякога ги постигате за учудване на околните.

Може да видите доброто и в най-лошите хора и хубавото и в най-тежките ситуации. Това е качество, което ви прави наистина ценни и ви помага да живеете спокойно и щастливо.

Понякога обаче наивността ви играе лоша шега и попадате в заплетените мрежи на недоброжелатели. Освен това високите ви очаквания и вечния оптимизъм, често ви карат да се сблъсквате с реалността и разочарованието. Но вие сте силен човек и не нямате нищо против понякога животът да ви поднася трудности, за да му докажете, че можете да се справите с тях.

ЧОВЕК

Ако първо сте видели профила на човека в картинката, то вие сте по-скоро реалисти, вървящи към песимизма. Не вярвате в чудесата и щастливите случайности. Предпочитате да нямате никаква нагласа, за да не сте разочаровани накрая.

Дразнят ви прекалено отнесените и вечно щастливи без причина хора. Предпочитате да сте заобиколени от хора, които приличат на вас, за да можете да наричате нещата с истинските им имена.

Хубавото на това, че сте реалисти, е че винаги може да прецените адекватно всяка ситуация. Не се навивате излишно и ако нещо някога не се получи, го приемате леко и продължавате с нови сили напред.

Най-хубаво от всичко би било, ако допуснете до вас оптимист, който да ви покаже, че животът е хубав. От друга страна вие ще вдъхнете малко здрав разум на отчаяния оптимист, за да гледа на живота по-реално.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.