Американка живее единствено на вода и чай

`ajАмериканка, живееща в Сиатъл, е решила да докаже, че човешките същества могат да живеят без храна дълго време. Навийна Шайн, която е на 65 и е с британски произход, дори се е оборудвала с камери, за да докаже, че не хапва нищо.

Ако трябва да сме съвсем честни, Шайн консумира само вода и чай със съвсем малко мляко от началото на диетата си на 3 май тази година.

По думите ѝ, цитирани то KOMO-TV и Upi.com, възрастната жена има записи с активността си 24/7, в случай, че се наложи да доказва как не яде нищо.

Ентусиазмът на Шайн е контриран от доктор Рич Линдквист, който изтъква, че старицата може да изкара максимум три месеца само на чай и вода. По думите му е ясно, че човешките същества не са пригодни за съществуване без храна.

„Хората могат да живеят доста дълго, но имат нужда от храна, за да стане това“, обяснява той. „И ако за ограничено време не ядеш, нещата ще са наред, но с течение на времето ако човек продължава да не консумира нищо, просто ще умре“.

Самата Шайн е уточнила, че ще прекрати експеримента си в момента, в който усети проблеми със здравето си.

инфо: myleksikon.com

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.