Какво ви очаква в любовта? Разберете с този тест!

Още в древността хората са се опитвали да отгатнат какво ги очаква в бъдеще. Желанието да разбере какво му предстои съпровожда човек през целия му живот. Един от най-популярните начини за определяне на бъдещето е гаданието с карти таро. Тази колода е разработена така, че резултатът да е изключително точен. Гаданието съществува от векове. Предлагаме да използвате мъдростта на вековете, за да разберете какво ви предстои! Трябва да изберете една от представените карти. Ще разберете какво ви очаква в личния ви живот.

Карта № 1 „Девет пентакли“
Вашият избор показва желание за материално благополучие. Мечтаете да срещнете сродната си душа, но не можете да спрете да мислите за забогатяване. Трудно ви е да намерите баланс между чувства и амбиции.

Ако искате да бъдете истински щастливи, не мислите само за финанси. Разбира се, материалното благополучие е важно за всяко семейство, но не бива да бъде негова основа. Научете се да правите компромиси за себе си и за вашата половинка.

Карта номер 2 “Отшелник”
Това е образ, който показва мъдрост, стремеж към знание, но и самота. Вероятно искате да обмислите всичко, което ви притеснява. За да направите това, трябва да сте сами.

Вие сте обременени от настоящата връзка, защото не сте сигурни в партньора. Може би всъщност си струва раздялата – временно или завинаги. Самотата ще ви помогне да разберете как наистина се чувствате. Ако любовта не е угаснала, винаги можете да я върнете.

Карта №3 „Четворка жезли“
Почти сте близо до идеала. Имате еднакво развити физически и духовни качества. Следователно, отношенията със сродната ви душа се развиват, точно както трябва.

Вие се разбирате добре, защото искате едно и също нещо. Ако не сте създали семейство, сега е моментът да помислите за това.

Карта №4 „Паж чаши“
Мечтаете за силни чувства, за романтика и страст едновременно. Най-вероятно все още не сте узрели за истинска връзка с увереност в партньора си.

Представяте си някакъв идеал, но не виждате какъв човек всъщност е наблизо. Трудно ви е да възприемете неговите реални предимства и недостатъци.

Надяваме се, че картите са ви помогнали да разберете по-добре отношенията си с вашата половинка. Но не се обезкуражавайте, ако нещо не ви е допаднало! Помнете, че всичко зависи от вас и действайте така, както ви диктува сърцето!

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Изберете ангел – пазител и узнайте нещо ново за своята личност

Кой път ще изберете? Този бърз тест разкрива що за човек сте

Узнайте съвета, който има за вас картата, която ще изберете!

В какво вярвате? Изберете алхимичен символ и разберете!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.