Какво е да виждаш с… третото око?

2

След като ходи на „курс курс за събуждане на третото око“ в Индия, 9-годишната Йогамаата демонстрира уникалната способност да вижда… без да гледа!

„Това е мистична сила, която имах възможността да науча“, разказва Йогамаата. „Много хора мислят, че това е лъжа. Но аз мога дори да карам колело с превързани очи. Някои твърдят, че виждам изпод превръзката, но дори оттам няма как да наблюдавам колите на пътя. А аз ги виждам ясно. Това не е трик, а сила, която всеки може да изучи и овладее. И не – нямам слушалка в ухото, в която някой да ми говори какво има пред мен.“

На въпроса какво точно вижда, Йогамаата отговаря, че понякога в главата ѝ се появява ясна картина с обектите пред нея, а друг път чувството е, сякаш гледаш с отворени очи, дори можеш да се оглеждаш. След като човек е сигурен в уменията си, той може да започне да прилага знанието и да го ползва отговорно. Тази сила може да бъде включвана и изключвана, твърди момичето. Интересно е, че дарбата се изпарява, когато момичето е в лошо настроение и работи само когато е в хармония с емоциите си.

Йогамаата е инициирана от Гуру Суами Нитянанда – един от най-известните духовни учители в света. Той казва, че темата за третото око е много дебатирана, оборвана и грешно разбрана. Той го дефинира като вътрешен орган, който всички имат.

Инициацията представлява предаване на силата, която отваря възприятията. Тази енергия дава много повече дарби от виждането със затворени очи. Човек се научава да различава ясно възможностите пред себе си и да развива интуицията си. Да е спокоен вътрешно и да поддържа духовния си мир. Така може да намира щастието във всичко около себе си и разбира, че в живота му няма невъзможни неща.

инфо: spisanie8.bg

Вижте още: 

ТРЕТОТО ОКО – НАЙ-ПАЗЕНАТА ТАЙНА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.