Какво разкрива Слава Севрюкова за отвъдното?

pixabay.com

Името на феномена Слава Севрюкова е не така известно, както на феномена Ванга, но Севрюкова се счита за човек с екстрасензорни възможности, които са толкова значителни, че обзема цялата Вселена, прониквайки до най-големите нейни тайни. Нейното психотронно зрение дава отговор на изключителни въпроси като този за възникване на Вселената и живота, за законите, по които се движи Всемирът.

Един от въпросите, които силно вълнуват хората, е има ли нещо след смъртта или какво ни чака в отвъдното? Този въпрос е пряко свързан с вярата във вечното съществуване на душата и реинкарнацията. Според Слава Севрюкова прераждането, за което се говори в източните религиозни вярвания, е безспорен факт. Смъртта слага само физически край на живота. Душата просто съблича физическото тяло и продължава своя живот в отвъдния свят, защото същността на живота е движение, независимо в каква плоскост се извършва то.

Смисълът на прераждането е всички нерешени житейски казуси да се повторят, получавайки шанс за реабилитация. Този процес на постоянно връщане в тяло ще продължи, докато духът достигне своята съвършенност и вече не е привлечен от земния живот.

В промеждутъците между отделните животи според ясновидката Слава Севрюкова душата се завръща в старите си обитания в отвъдното, за да синтезира опита от приключилия живот. Там отдъхва и получава програмата за следващото съществуване. Тук и отвъд тя разглежда като взаимно свързани понятия, скачени съдове, които не могат един без друг. Това са съседни територии, връзката между които не се прекъсва, а служи за усъвършенстване на духа като проявление в душа и плът, една космическа двойка.

Отпътуването към отвъдното с настъпването на физическата смърт според ясновидката е завръщане в собствената същност, в сърцевината на божествената светлина. В тази безплътна територия се подготвя следващата стъпка към личното усъвършенстване на душата чрез живот в тяло.

При пристигането си в отвъдното си душата бива приета в лоното на останалите души, тя се пречиства и подготвя за нова изява. След това следва раждането на нов индивид, което за душата е смърт на престоя в отвъдното. В тези селения не се придобива карма. Там душата се чисти от кармата, придобита от живота в тяло.

Смисълът на кръговрата на реинкарнацията е духовно израстване до достигане на божествената чистота. Това е моментът на единението на душата с нейния първоизточник – създател.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Смъртта не е край, тя е пауза!

След смъртта всяка душа „отива на своето място“ в света на свръхфизическото

Тунелът към отвъдното

Завърнал се от мъртвите разказа за отвъдното

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.