Как да овладеем силата на подсъзнанието

мисълЗнаете ли, че по-голямата част от знанието, мъдростта и спомените се разкриват със силата на подсъзнанието

Силата на подсъзнанието е толкова мощна, че често пъти е трудно да си дадем сметка, че определя целия ни живот – миналото, настоящето и бъдещето.

Нашето подсъзнание не забравя нищо. На пръв поглед това звучи много стряскащо, но е напълно вярно. Ние помним дори детайли от първия си учебен ден, те са записани дълбоко в подсъзнанието ни – какво сме яли за обяд, дори с какво е била облечена учителката ни. Тези детайли не са достъпни на ниво съзнание и за това ние трудно можем да повярваме, че това е истина. Работата на съзнанието е да филтрира какво да достигне до него и какво да си остане в подсъзнанието. Ако цялата налична информация беше достъпна за нас, то нашите мозъци не биха могли да функционират.


Как да променим живота си с помощта на подсъзнанието

За целта трябва да се научим да достигаме до дебрите на подсъзнанието. Всички действия, емоции и реакции са закодирани там и, ако ги разкодираме, ще направим чудеса с живота си. Причината за това да срещаме толкова големи трудности в промяната на начина на мислене и поведение е, че подсъзнанието ни много лесно „учи“ навиците ни, но трудно се отучва от тях.

Силата на „зареждането“

Когато насочим мислите си съзнателно към определен аспект от живота си и започнем да насочваме подсъзнанието си какво да запамети, постепенно ще го препрограмираме и ще заменени старите негативни модели снови – позитивни.

Медитацията – мощно средство за отключване на подсъзнанието

Медитацията е най-ефикасният начин да влезем в контакт с подсъзнанието си. Освен това има редица ползи на физическо и емоционално ниво. Не се изисква специална екипировка или подготовка – само желание. С течение на времето, след като се усъвършенствате, ще можете да „общувате“ с подсъзнанието си. Използването на мантри и изображения по време на медитация ще помогне за препрограмирането на вашето подсъзнание.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

ТЕЛЕПАТИЯ, ЯСНОВИДСТВО, ТЕЛЕКИНЕЗА ИЛИ ШЕСТО ЧУВСТВО

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. патриотико българский 6 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.