Как да прекъснете лошата родова карма?

pixabay.com

Лошата родова карма може да бъде прекъсната

Ако в живота ви се случват необясними лоши неща, негативната карма от предишните поколения може да стои зад всичко това.

Будистката концепция за кармата ни казва, че човек получава точно това, което дава на обкръжението си. Ако се отнасяте лошо с другите, дори кармата (живот, съдба или каквото искате го наречете) ще ви обърне гръб и вече няма да се справяте добре. Понякога, обаче, лошата карма на вашите предци може да бъде предадена и на вас, но вие можете да се отървете от нея.

Как да разберете, че отрицателната енергия е прехвърлена и върху вас?

Ако сте жертва на лошите дела на предишното поколение, вероятно ще бъдете по-свързани със семейството си. Доста често ви се случва да се забърквате в проблеми, които се опитвате да избегнете. Обикновено, предварително усещате конфликта, тъй като можете да наблюдавате повтарящото се поведение и жестове на членовете на вашето семейство. Понякога, обаче, не се чувствате като у дома си и чувствате, че дори не принадлежите към това семейство.

Освен това, обаче, вие ​​сте много по-свързани с духовния свят и можете да усетите как космическата енергия преминава през вас. Благодарение на това можете да усетите негативизма на други хора, животни и предмети и се опитвате да ги избягвате.

Тези усилия често са безполезни. Ето защо, често се разболявате, дори без очевидна или основателна причина.

Можете да предотвратите лошата родова карма

Както казва старата народна мъдрост: „Всичко лошо е за добро.“ Ако можете да мислите по този начин и да реагирате положително на негативните събития, в крайна сметка ще можете да превърнете лошата карма в по-добра. Не трябва да приемате какъвто и да е провал като края на света и да приемате всичко лично. Напротив, научете се да прощавате и да се фокусирате върху красивите неща, които ви се случват в допълнение към неприятните.

Ако виждате другите хора в положителна светлина и се отнасяте с любов към тях, кармата ще ви възнагради с по-добра среда. Също така, ще трябва да се научите да бъдете благодарни за това, което получавате, дори ако това не винаги е приятно преживяване. Трябва да осъзнаете, че всяко преживяване в живота ви може да ви движи напред и в крайна сметка всичко ще се получи добре.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

8-те заръки на баба Ванга, които носят късмет в живота

Кармата – факти, закони, причини и следствия

Законите на кармата – „Каквото посееш, това ще пожънеш“

Житейска мисия и карма за родените на следните дати

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.