Как да разберем дали сънят ни ще се сбъдне

капан за сънища

Кога се сбъдват сънищата? Този въпрос без съмнение вълнува умовете на много хора, които искат да разберат дали съновиденията им имат някаква връзка с бъдещето или са просто нощни видения. За да разберете дали това, което сте сънували, ще се сбъдне или не, е необходимо просто да погледнете към нощния небосклон. И по-конкретно към Луната. Тъй като именно тя влияе на сънищата ни и на тяхното отношение към реалността.

Съновиденията, които имаме, когато Луната намалява, всъщност са индикатор на това, което в най-скоро време ще напусне нашия живот. Хубавото е, че в случая не става въпрос за значими хора, а единствено за нещата, които вече не са ви нужни. Това значи, че дори да сънувате нещо неприятно, при намаляващата Луна, лошото ще напусне живота ви, за да отстъпи мястото си на нещо хубаво. Тези сънища се сбъдват винаги и носят подобрение в живота ни.

Сънищата при увеличаваща се Луна също имат пророческа сила, но по-скоро показват какво е необходимо да променим в живота си, ако искаме те да станат факт. Тези съновидения носят името „напълващи“, а сюжетите им са изключително разнообразни. Колкото и странни да ви се струват те обаче, им обърнете необходимото внимание, тъй като е сигурно, че ще се сбъднат.

Съновиденията по време на пълнолуние са изключително ярки и емоционални, но не се сбъдват никога. Те показват единствено, че в душата на сънуващия бушуват силни емоции. По време на новолунието човек сънува това, за което мисли най-често. Тези сънища не се сбъдват, а единствено се опитват да въведат мир в душата на човека.

инфо: znanie.eu

Вижте още: 

 

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.