Как да разбираме знаците на съдбата

съдба

Всички случайни срещи, съвпадения, щастливи попадения и загуби, мечти, победи и поражения трябва да се анализират от гледна точка на тяхното значение за вас. Има Сила, за логиката на която ние можем само да гадаем.

Можете да я наречете Вселена или Безкрайност, или Намерение. Тази Сила контролира съдбата ни. Но и ние можем да контролираме съдбата си и да въздействаме на тази Сила. Можем да водим с нея диалог, да си сътрудничим или не. Знаците са начин Силата да води диалог с нас.

Отговорът идва от само себе си, отвътре, чрез сетивата. Просто знаем, това е всичко. Но ние трябва да се опитаме да виждаме тези знаци и да чакаме вътрешния отговор. Например искате да направите нещо, но пред вас упорито се появяват малки препятствия. Не мислите ли, че това е предупреждение? Може би да.

Сигналите

Правилният избор – това е усещане на радост, въодушевление, удоволствие от това, което се случва с вас. Ако се прави нещо с ентусиазъм и вдъхновение, това е знак на съдбата, която казва, че се върви в правилната посока.

Вие вероятно сте запознат с израза “не ми е на душата.” Насилието върху себе си до нищо хубаво не води. Ако целият ни живот се състои от непрекъснато “трябва”, и никога от “искам”, той става непоносим и безполезен за нас. Защото ние не живеем своя живот, а чужд, оправдаваме чужди очаквания, изпълняваме чужди обещания и плащаме чужди дългове.

Ако ви съпътстват победи и успехи в избраната работа, всичко ви се получава – чудесно! Висшите сили одобряват вашия избор и изпращат доказателство. Но ако от самото начало нещо се обърка, все едно сте стигнали до непробиваема стена – това може да бъде сигнал, че сте се заели с нещо погрешно . Или не сте напълно готови за това.

Сънищата са универсален метод за комуникация с космическите сили. Само че за да разберете какво точно искат да ни кажат небесните сили с техните неясни и объркващи послания, първо трябва да се научите на нещо елементарно – не забравяйте тези съобщения, а след това ги анализирайте.

Случайностите са добре проектирани от небето закономерности. Да се дешифрират тези знаци е толкова сложно, колкото и сънищата. Но тяхното правилно тълкуване дава безпогрешни резултати в поведението. Например сте се спънали. “О! – мислите си вие. Това е лош знак. Може би не трябва да ходите на гости защото отгоре ви предупреждават за проблеми.” Всъщност, вие просто сте се спънали. Пътят е неравен.

Под краката трябва да се гледа. Това е всичко! Но ако се спънете два и три пъти подред, бързайки за някаква много важна за вас среща, това е ясен сигнал. За какво? Ами ето върху това трябва да се замислите и да го разберете. Може би не е нужна тази среща, или пък твърде голямо значение и придавате, а може би, напротив, не сте добре подготвени за това.

Всички случайни срещи, съвпадение, удачни попадения и загуби, мечти, победи и поражения трябва да се анализират от гледна точка на тяхното значение за вас. И тогава дори най-неприятните изненади ще възприемате спокойно и с благодарност.

Шумовият фон на събитията

Шумов фон на събитията – това е често срещан термин сред хората, които изучават аномални явления и събития. Този термин обозначава “знаците на съдбата”, “съвети на ангел-хранител”, “подсказки на личния гений (дух)” и т.н. Повечето хора не са в състояние правилно да оценяват тези знаци, особено трудни за разгадаване са злополуки, аварии и заболявания.

Според езотериците (и учени, които вярват във възможността за предсказване на бъдещето), всички сериозни беди са предварителна, предупредителна вълна за бъдещи събития. Животните много по-добре от човека чувстват този фонов шум на събитията, които ще се случат. Това “шесто чувство”, както изглежда, е притежавал и човека, но в крайна сметка е атрофирало.

Хората рядко забелязват, и малко вярват в “подсказванията” на съдбата, идващи под формата на предупредителни знаци и събития от информационното поле чрез ангел-пазител, или по някакъв друг начин, а това е реално съществуващ, проверен на практика феномен. Единственото нещо, което могат всички – това са наблюдение и анализ. Всеки може да направи изводи и да действа в съответствие с тях. Основният критерий за правилно действие може да бъде само усещането за хармония на случващото се.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 

СЪВПАДEНИЯТА – СЛУЧАЙНОСТ ИЛИ ЗАКОНОМЕРНОСТ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Petya Krasteva 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.