Как да разпознаете геопатогенните области?

Феноменът на геопатогенните зони не е непознат за хората

Това са участъци от земната повърхност, в които поради различни геологични аномалии (подземни води, нарушения в структурата, рудни залежи) различните физически полета или имат повишено влияние, или променят интензивността си толкова бързо, че човешкият организъм не успява да се адаптира към промените.

Животът в геопатогенните зони, а понякога и просто пребиваването в тях в течение на няколко часа, може да доведе до сериозни нарушения в организма, дори да предизвика тежки заболявания. Най-добрият начин да се избегнат неприятностите е да избягваме тези области.

Съществуват доста признаци, които е полезно да се знаят

Те се разделят на три основни групи. С първите можете да се срещнете в гората по време на почивка, с вторите – в градината, с третите – в дома.

Преди да опънете палатка в гората, трябва да огледате заобикалящата ви растителност. Установено е, че в геопатогенните зони буйно растат върба, топола, дъб, ясен, бряст. А бреза, липа и повечето хвойнови дървета са с раздвоени стволове, боледуват, придобиват уродливи форми.

Достатъчно отчетливо се определят геопатогенните зони и в градините

На растящите там ябълки например по-рано започват да жълтеят и да падат листата, на стволовете се появяват струпеи. Сливите и крушите в такива зони рязко увяхват и изсъхват…

Остро реагират на наличието на геопатогенни зони и плодовите храсти. Така например касисовият храст изглежда слаб и недоразвит в сравнение с растящите извън опасната територия. Нейното отрицателно влияние се отразява и върху плодородието на растенията. Реколтата от картофи в рамките на аномалните зони намалява два-три пъти, от царевица – три-четири пъти! Затова пък в такива зони прекрасно се чувстват червените мравки, там предпочитат да правят гнездата си и да снасят яйца влечуги. Латвийски изследователи твърдят, че пчелите от кошерите, разположени над водни жили, дават три пъти повече мед от обикновено.

В дома най-интензивните зони могат да се открият, като се вгледате в поведението на домашните животни

Те реагират по различен начин на различните зони. Котките се чувстват прекрасно в геопатогенните области, а кучетата никога няма да легнат на място, откъдето излиза електромагнитно излъчване.

МЕРКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ

Повечето оператори по биолокация, занимаващи се с изучаването на геопатогенните зони, са много предпазливи в своите препоръки по борба с тези излъчвания. Но все пак могат да се дадат определени общи съвети.

Най-добре е, разбира се, просто да разместите мебелите в дома така, че в рамките на геопатогенните зони да не се намират легла, дивани или столове. Но това невинаги е възможно, особено в малогабаритните жилища. В този случай има две възможности.

Morkadis

Първата е да се повишат защитните функции на човека

Специалистите по биолокация смятат, че мрежите от геопатогенни зони всъщност са своеобразна защитна биосфера на Земята против израждане. Те „улавят” най-отслабените екземпляри от животинския свят, в това число и хора, и способстват за появата на бял свят на физиологически здрави индивиди. Затова те, на първо място, оказват въздействие върху физически отслабени и уморени хора. Следователно добра защита от въздействието на тези зони е здравословният начин на живот и редовната употреба, особено през зимата и пролетта, на повече витамини.

Голямо значение при защита от въздействието на зоните има доброто психологическо състояние на човека

Най-бързо те влияят върху раздразнени, душевно уморени, изгубили вяра в силите си хора. Затова е желателно да се създадат специални кътчета за релаксация. Всеки обитател на дома трябва да има свой ъгъл, устроен за приятен отдих.

Достатъчно е да поставите удобно кресло, да си осигурите уютно осветление, да разположите до него масичка за вестници и списания. В такова място може да се превърне дори ъгълът на дивана. Главното е човек да съзнава, че това място е „негово”, и то ще му помогне да се отпусне и да получи допълнителна енергия от заобикалящите го предмети.

Немаловажен е и общият интериор в дома

Ако в помещението е създадена уютна обстановка, човек не се уморява и получава удоволствие от всичко, което прави. Различните изделия от дърво добавят положителна енергия, препятстваща въздействието на геопатогенните зони. Те са естествени акумулатори на енергията на Слънцето и Земята и в течение на дълго време, понякога равно на живота на няколко поколения, могат да я отдават. Най-голям положителен заряд носят изделия от дъб, бреза, бор. Това могат да бъдат старинни шкафове, маси, кресла, картини, изработени от разноцветни късчета дърво, дървени скулптури и т. н.

Въздействието на геопатогенните зони се отслабва от иконите, особено старинните

Но същото време, не трябва да се забравя, че ролята на иконите е право пропорционална на вярата на човека. Част от излъчването поемат стайните растения: кактус, здравец, някои видове бегония.

В последно време в борбата с геопатогенните зони с успех се използват различни приспособления. С тях трябва да се борави много внимателно, тъй като според някои изследователи често те могат да донесат не полза, а вреда. Най-безопасните сред подобни средства са пирамидите, притежаващи свойството да усилват защитните биоенергетични свойства на организма.

Някои изследователи препоръчват да се опаше стаята със затворен пръстен от медна тел, който да се заземи. А под леглото, което не може да се изнесе от геопатогенната зона, поставете огледало с отразяващата повърхност към пода. В ролята на екран на пътя на излъчванията можете да използвате медни листове и поцинковано желязо.

Но дори след като предприемете тези мерки за защита, все пак е добре да се обърнете към опитен оператор по биолокация, за да проверите тяхната реална ефективност.

инфо: popantofi.com

Вижте още:

Защо е вредно електромагнитното излъчване и как да се предпазим

Феноменът Иван Милев: Имаме вода за цяла Африка

Интуицията – това винаги е първата мисъл!

Радиестезично махало – загадъчният посредник между човека и неговата интуиция

11 начина да намалим вредните електромагнитни полета около нас

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.