Как да се избавим от лошия късмет на кръстопът?

кръстопът

В някои случаи да се промени съдбата и да бъде „оставен“ лошия късмет, може с помощта на специални ритуали. Най-подходящ за такива цели е кръстопътят. Но преди извършване на ритуала се вгледайте внимателно: кръстопътят трябва непременно да бъде с форма на кръст, друг вид не действа. В идеалния случай пътищата трябва да бъдат без всякаква настилка. Ето защо ако имате възможност излезте извън града.

Купете ново украшение без камъни. Подходящи са пръстен или обеци. Не избирайте нещо много скъпо, тъй като ще трябва да се разделите с него, и в същото време, не забравяйте, че това украшение е един вид „откуп“, така че се погрижете да изглежда прилично.

След това вземете украшението и го сложете на масата пред себе си. Отляво и отдясно на него сложете по една свещ от восък. Те трябва да се запалят и след това да се прочете шест пъти:

„Идете си от мен всички нещастия и беди! Нека излезе от мен всичко лошо: неблагодарен труд, препятствия и лош късмет! От себе си свалям, подарък давам. Нека с него си отидат всички нещастия. Този дух, който подаръкът вземе, цялата горчивината със себе си да отнесе!“

Занесете украшението на кръстопът и го скрийте там. Ако е възможно го закопайте за да не навреди на случаен минувач. Тръгнете си без да гледате назад, като хвърлите през рамото си шест монети с думите: „Платено!

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.