Древен ритуал със сол носи късмет и прогонва злите сили

сол

Сoлта възстановява загубените ни сили, заличава дупките в астралното тяло. А злите хора и особено тези, които умишлено вършат грехове или се занимават с магия, не понасят сол.

Нищо чудно, че нашите предци са взимали сол, когато са пътували, като талисман. В “нечисти” места са я хвърляли през рамото си, за да не могат силите на злото да навредят на човек. Солта се използва в магически ритуали – белите кристали връщат щастието, отстраняват от човека зла магия.

Един древен ритуал обаче, може да ни помогне за късмет и благоденствие. Вземете една шепа сол и я разсипете по пода у дома. Начертайте кръст и хвърлете солта през лявото си рамо. Смята се, че маха негативната енергия, а в дома идва щастието и любовта.

Когато използвате сол, особено в супи и сосове, се опитвайте да говорите и мислите само за добро – не забравяйте, че вашите желания се записват в аурата на ястията. Това помага за поддържане на здравето и силата на духа и тялото. Злите думи могат да доведат до лошо храносмилане.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още: 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.