Как домашните любимци помагат на хората

куче

Ако сте решили да си вземете домашен любимец или вече притежавате такъв, то е необходимо да знаете каква полза ви носи това същество.

Котки – имат способността да чувстват енергията на хората. Смята се , че котките могат да лекуват човешки болести. Това действително е така, посредством своето енергийно поле те събират негативната енергия на човека в себе си.

По поведението на котките може да се определи местата с негативна енергия в дома. Като правило в тези места котките прекарват голяма част от времето си.

Ако вашата котка бяга от гости, това означава, че тези хора са дошли при вас с лоши намерения. Котките са полезни за хора, които често страдат от апатия и депресия. Котката ще нормализира взаимоотношенията с обкръжаващите ви хора и ще направят човека спокоен и уравновесен.

Кучета – когато нямате енергия и сте подтиснати то е необходимо да общувате с кучета. Те ще ви заредят с позитивна енергия и ще изпълнят дома ви с радост и лекота.

Птици – имат способност да премахват тревожните и лошите мисли. Ако вземете зърна които им давате като храна и разкажете на тях за своите проблеми и после ги дадете на птиците, чрез това ваше действие ще се избавите от лошото настроение.

Гризачи – тези животни въздействат на енергията на дома както положително така и отрицателно. Не се препоръчват да се отглеждат ако в дома нещата са в застои и не вървят както трябва. Ако търсите промяна то тези животни не са за вашият дом, но ако търсите душевно спокойствие и равновесие в живота, то те са за вас.

За да стане домашното животно талисман на дома е необходимо да го обичате и да се грижите за него. Тогава вашият питомец ще ви отговори подобаващо.

инфо: occult-times.com

Вижте още:

КОТАРАКЪТ СЪС СВРЪХЕСТЕСТВЕНИ СПОСОБНОСТИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.