Как влияе зодията върху избора ни на обувки

обувки

Всички ние си имаме любим стил на обличане, както и предпочитания по отношение на това какви обувки харесваме. Астролозите твърдят, че до голяма степен за нашите вкусове оказва влиянието на задиакалните ни знаци. Вижте как избираме обувките си според нашата зодия.

Овен – мъжете от този знак най-много държат на здравината при мъжките обувки, а жените на удобството при дамските обувки. Но и мъжете и жените избират такива обувки, които да достатъчно свободни при пръстите, за да може да ги движат свободно.

Телец – както жените, така и мъжете телци са подвластни на модните тенденции. Те харчат безумно много пари за нови обувки, независимо дали да удобни или не, важното е да са модерни.

Близнаци – жените от тази зодия отделят много време при избора си. Те искат да имат всякакви цветове за различните си тоалети. А мъжете по няколко чифта за всякакви поводи.

Рак – и двата пола избират своите обувки според настроението си. Винаги обаче държат на качеството, за да могат да ги носят колкото се може по- дълго време, тъй като са доста пестеливи и не обичат да харчат неразумно.

Лъв – жените лъв си падат по марковите дамски обувки. А мъжете нямат собствено мнение и разчитат на половинката си в избора.

Дева – жените деви могат да обикалят цяла седмица докато не намерят най- удобните и най- перфектните за тях, а мъжете без да се замислят купуват последния, който е на мода.

Везни – жените винаги купуват нежни и изчистени дамски обувки, а мъжете залагат на класическите.

Скорпион – жените скорпион често скъпи обувки, но такива, които да могат да носят на всичко. Мъжете скорпиони обичат по- екстравагантните модели.

Стрелец – и мъжете и жените са спортни натури и повечето им предпочитания са към всекидневните обувки, кецовете и маратонките.

Козирог – жените козирог са много практични и рядко купуват обувки, но скъпи и удобни. Мъжете харесват обувките от естествена кожа.

Водолей – жените са много взискателни и затова и трудно избират своите дамски обувки. А мъжете виждат дефекти във всички модели, но въпреки това, те не се затрудняват при избора си.

Риби – жените харесват обувки с много детайли по тях, а мъжете са практични и държат на удобството.

инфо: petel.bg

Вижте още:

В КАКВО Е НАЙ-ДОБРА ВСЯКА ЕДНА ЗОДИЯ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.