Кой е вашият ангел пазител

bukvarche.com

Кой ангел ви помага и защитава според зодията ви?

Смята се, че ангелите са създания, създадени от светлина, които предпазват хората от злото.

Всеки знак от зодиака има свой ангел, който му помага да разкрие всички добродетели, а противоположният ангел, му носи усещане за баланс.

Разберете кой ангел ви пази и води през живота, в зависимост от вашата зодия.

Овен – Ангелът на творението

Ангелът на творението, който защитава Овена, насочва всички импулси на представителите на тази зодия в положителна посока. Той ги подтиква към действие и им дава невероятна физическа и емоционална сила.

Ако имате цел, този Ангел ще подкрепи всяка инициатива и проекти, ще ви даде енергия и мотивация за започване на нови рискови проекти.

Противоположният ангел, Ангелът на любовта (Везни), защитава Овена от безразсъдство.

Телец – Ангелът на Троицата

Ангелът на Троицата дарява Телеца с лоялност и последователност. Подаръкът, който ви е даден от раждането, е търпение и решителност.

Благодарение на неговата защита можете да преодолеете всички прищявки на съдбата и ще можете да докарате всичките си дела до край.

Противоположният ангел – Ангелът на Пререждането (Скорпион) ще ви подкрепи, когато сте изправени пред големи житейски промени и ще ви даде малко романтика.

Близнаци – Ангелът на общуването

Този ангел ви дава способността да намирате точните думи в точното време. Той осигурява защита и разбиране и ви помага да се приспособите към каквато и ситуация да сте изправени.

Morkadis

Благодарение на този ангел ще останете отворени и позитивни. Противоположният ангел – Ангелът на щастието (Стрелец) ще ви предпази от тъга, ще донесе стабилност в любовта и ще помогне да се отървете от нерешителността.

Рак – Ангелът на изобилието

Той помага на представителите на тази зодия да се учат от своя опит.

Също така енергията на този ангел дава вътрешен мир, освобождавайки ви от стреса от ежедневните проблеми.

Противоположният ангел – Ангелът на труда (Козирог) ще ви помогне да се справите със самотата и ще ви предпази от негативните ефекти на продължителната изолация.

Лъв – Ангелът на земната сила

Той ви дава сила и надеждност, което ви кара да се отличавате от останалите зодии. Нещо повече, той ви дава още три подаръка: лоялност, смелост и оптимизъм.

С тези таланти можете да живеете интересен живот, пълен с изненади. Този ангел ви осигурява невероятна увереност във вашите способности и харизма.

Противоположният Ангел – Ангелът на свободата (Водолей) ще ви се притече на помощ, когато трябва да покажете своята безкористност или да се оттеглите.

Дева – Ангелът на изцелението

Този ангел ви дава способността да поддържате както външния, така и вътрешния ред. Трите подаръка, дадени ви отгоре, са мъдрост, практическа интелигентност и старание.

Благодарение на това вие винаги сте спокойни, оптимистични и не губите упоритостта си, когато имате цел. Противоположният ангел – Ангелът на мечтите (Риби) ще ви предпази от комплекс за малоценност и ще ви научи на гъвкавост в преценката.

Везни – Ангелът на небесната любов

Този ангел ви дава любов и ненадмината фантазия. Той ви дава възможност да съжителствате мирно и хармонично с другите. Това същество ви дарява и с изключително чувство за справедливост.

Противоположният ангел – Ангелът на творението (Овен) ви предпазва от безпокойство и ви помага да се справите с всяка трудна ситуация.

Скорпион – Ангелът на Прераждането

Този ангел ви дава силен и решителен характер и изключителна смелост. Вие сте надарени с качества като интелектуална зрялост, романтика, жизненост и лоялност.

Противоположният ангел – Ангелът на Троицата (Телец) ви носи търпение и постоянство, както и емоционална стабилност в междуличностните отношения. Той ви помага, когато имате нужда от вяра и сигурност.

Стрелец – Ангелът на щастието

Той ви дава желанието да опознаете света и различните култури. Той ви дарява с три качества: добро настроение, уважение към правилата и желание да се учите.

Също така ви помага да останете честни и искрени във всяка ситуация. Противоположният Ангел – Ангелът на Комуникацията (Близнаци) ви помага да преодолеете склонността към суета, дава сила и подкрепя всички ваши проекти.

Козирог – Ангелът на работата

Този ангел умножава вашата физическа и духовна сила. Неговото присъствие ви помага по-добре да се съсредоточите върху знанията и умствената дейност. Освен това ви дава сила, когато имате нужда от нея

Противоположният ангел е Ангелът на изобилието (Рак). Той ви помага да се борите с недоверието и задълбочава чувствата ви.

Водолей – Ангелът на свободата

Този ангел ви дава творчески потенциал. Благодарение на него Водолеите стават добри партньори и искрени приятели.

Той ви напътства да научите и разширите знанията си, превръщайки ви в една от най-умните зодии. Противоположният ангел – Ангелът на земната сила (Лъв) ви помага да преодолеете кризите и да превърнете идеите във видими постижения.

Риби – Ангелът на мечтите

Ангелът на мечтите ви дарява универсална любов и милост. Той ви дарява с изострена интуиция и способност да се приближите до Бог. Той също така ви дава способност за ясновидство.

Противоположният ангел – Ангелът на изцелението (Дева) ви дава необходимата сила, за да устоите на всякакви препятствия и да преодолее проблемите, които възникват по пътя ви.

Вече знаете кой ангел ви помага и насочва в живота.

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Вашият ангел-пазител се опитва да се свърже с вас, ако забележите тези 5 признака

Нашият ангел хранител винаги ни изпраща предупредителни знаци

Линията на ангела-хранител – само късметлиите я имат на ръката си

Разберете съдбата си, като изберете своя ангел!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.