Лечебни камъни гонят всички болести

6

Ако сте болни, отпаднали, уморени или пък просто искате да изглеждате по-млади и красиви, чудодейните лечебни камъни ще Ви помогнат.

Чудото на природата се среща в Родопите и именно заради него се счита, че местните жители живеят толкова дълго.
Клиноптилолитов зеолит. Чудите се какво е това сложно наименование? Ето и отговора – така се нарича камъкът, който цери болести и подмладява целия организъм.

Родопчаните твърдят, че водата, в която е престоял зеолитът има лечебни свойства, а ако я консумирате по-дълго време ще усетите, че кожата Ви се опъва и Вие изглеждате по-млади и красиви.

Погледнат под микроскоп, минералът има формата на пчелна пита. В малките дупчици на камъка всъщност се събират всички вредни елементи. Той служи като сито за опасните за организма вещества. Поставен във вода, зеолитът я пречиства от лошите съставки и я прави полезна за организма. Един зеолит е достатъчен, за да пиете бистра вода.

Камъкът се слага на дъното на съда – бутилка или кана, прозрачната течност се налива и се оставя да престои една нощ. На следващия ден животворната напитка може да бъде консумирана. Важно условие е водата, с която заливате зеолита да не бъде силно минерализирана.

Твърди се, че лечебните камъни са панацея за всички болести. Приемът на вода от природното чудо води до прогонването на редица болести.

Препоръчва се да консумирате „живата вода” при камъни и песъчинки в бъбреците, диабет и други болести, свързани с обмяната на веществата, хипертония, язва, колит, гастрит, сърдечно-съдови заболявания. За лечебната течност се твърди, че може да излекува дори онкологични болести.

Зеолитите имат и други ползи за тялото. Ако се чувствате прекалено изтощени, ако не харесвате кожата си, която е придобила неприятен вид под въздействието на времето, доверете се на чудодейните камъни.

Родопчаните вярват, че вълшебната вода подмладява тялото както отвътре, така и отвън.
Природното чудо има още едно много важно свойство. Камъните имат успокояващо действие върху организма. След приема на вода, в която има лечебни камъни, бързо ще се отървете от безсънието, напрежението и депресията.

инфо: chudesa.net

Вижте още:

КАМЪНИТЕ ЛЕКУВАТ КАТО БИЛКИТЕ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.