Лечителят Слав Хрелев: Космическо оръжие потопи България

2Невиждана високотехнологична атака е извършена срещу Балканите, но най-потърпевша е България. За това алармира читалите на „Ретро“ известният народен лечител Слав Хрелев. Бургаският феномен е озадъчен от потопа, който заля родния му край Бургас. Той нашумя покрай точните си предсказания и билкови рецети, които, както сподели, получава от извънземен разум на име Нер.

Еднометрова вълна наводнила къщата на Хрелев в странджанското село Веселие. По този повод извънземното разкрило на лечителя-медиум, че всичко това се случва заради импуслно оръжие. То е разположено на геостанционарна орбита. Така отгоре някой променял климата ни злоумишлено.

„Не мога да ви кажа дали е системата ХАРП, както тръбят напоследък, защото нито чета подобна литература , нито ме интересува. Информацията ми е само от Нер. То ми казва, че се действа с импулси от Космоса, които са с много висока честота“, заявява бургаският екстрасенс.


На въпрос каква е целта, Хрелев пояснява, че идеята била да досринат икономиката ни, която сега разчита само на летния туризъм и на нещо оцеляло от селското стопанство. „Машинарията работи и в други части на света, но сега ние сме им на мушката. После тези, които поръчаха атаката, ще се явят в ролята на спасители и големи инвеститори. В резултат ще се наложи да взимаме още заеми от финансовите структури. А те няма значение как се казват, дали са американски или европейски, защото зад тях стоят едни и същи хора в сянка“, кълне се в конспиративната си теория народният лечител.

Според него бумът на бедствията зад океана също не бил случаен. „Държат хората в страх. Случва се понякога учените им просто да правят някакъв експеримент, без да подозират за последствията. На трети план – доларите се обезценяват и непрекъснато трябва нещо да се строи, за да върти тяхната балонообразна финансова машина“, разкрива Слав Хрелев. Той заявява, че още преди 5 години знаел какво ще се случи в България, защото видът на Нер можел да вижда отвъд оста на времето. Информацията му била предадане по телепатичен път, както всъщност ставало общуването с тази високоразвита раса.

„Още тогава те ми казаха, какво ще става тука, но аз не вярвах и се смеех. Истината е, че искат да ни превърнат в страна от третия свят. После същите ще се борят за изграждане на инфрастуктури и изкупуване на земята ни“, притеснен е родният феномен. По думите му климатичният заговор действал повече от успешно поради нехайството на българина , затлачените корита, дерета и канали и не на последно място продаждните ни политици. На въпрос кой все пак дърпа конците, Слав Хрелев отговаря така: „Не е президентът Обама, нито ЦРУ. Трима мултимилиардери в момента предопределят съдбата на света и нашата в частност. Това е информация от цивилизацията на Нер. Вярвам им, защото досега никога и за нищо не са ме лъгали“, откровен е бургазлията.

инфо: http://magicbul.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

8 коментара
  1. az 10 години ago
  2. who 10 години ago
  3. stefan 10 години ago
  4. Анонимен 10 години ago
  5. tsvetanaburdeva 10 години ago
  6. Анонимен 10 години ago
  7. Анонимен 10 години ago
  8. Анонимен 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.