„Магическата планина” – Приказен хотел в Чили (снимки)

1Huilo-Huilo е името на частен резерват и екотуристическа дестинация в Чили, разположена на 600 кв. км площ. Сред гъстите гори на резервата туристите смаяни се спират пред малка изкуствена планина, от върха на която се стича ручей. По-снимателното взиране разкрива, че „планината” е всъщност сграда, почти изцяло покрита с камъни и зеленина – добре дошли в хотел Montaña Mágica.

Montaña Mágica (Магическата планина) е вдъхновен от енергията и живота, които носи водата, а водата по тези места се слави с изключителната си чистота. Удивително добре замаскиран сред дърветата, хотелът всъщност е далеч по-луксозен в сравнение със спартанските условия, които предлафат обикновените хижи, не че и наоколо няма да срещнете такива.

Разбираемо, най-разпространеният материал в интериора е дървото, као има една особеност – целият хотел е построен и обзаведен от местни занаятчии от околните селца. На лице са дори бар, ресторант и сауна. Топла рустикална атмосфера сред гъстите чилийски гори – какво по-запомняща се почивка може да иска човек?

2

 

3

 

4

 

5

 

6

 

7

 

8

инфо: sgrada.com

Вижте още: 

НЕВЕРОЯТНИ ПЕЩЕРНИ КЪЩИ И ХОТЕЛИ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.