Меркурий секстил Юпитер – време за оптимизъм и експанзивно мислене

На 11 декември се оформя хармоничният аспект секстил между Меркурий/Юпитер. Това обикновено е кратък транзит, който се случва около два пъти годишно. Продължава около 1 – 2 дни. Настроението ви ще е оптимистично, ще се чувствате добре през това време, ако в този момент няма други негативни транзити към планетите в личния ви хороскоп.

Това е чудесен ден, за да правите планове за бъдещето. Акцентът пада върху дългосрочните цели и проекти. Аспектът помага за по-добра преценка на нещата, отлични умения за вземане на решения, което позволява ясно да визуализирате предпочитания път напред.

Това е период на оптимизъм и експанзивно мислене. По-лесно е да видите сега по-голямата картина и модели във всичко, върху което изберете да се съсредоточите с този транзит. Може да успеете да видите възможности там, където не сте ги видели преди. Този ден също така може да предостави изобилие от възможности за разширяване на знанията и перспективите ви. Когато човек е по-оптимистичен и уверен, това му носи повече късмет.

Хората са склонни да демонстрират известна щедрост към другите. С дипломатически умения могат да се разрешат разногласия между приятели или в рамките на по-големи групи хора.

Благоприятно време за решаване въпроси в областите на философията, религията, външните работи, социалните изследвания, за образованието, правните и международни въпроси. Това е идеално време за дебати, договаряне на по-добри сделки, и подписване на бизнес договори. Добро също за кампании за продажби или реклама. Започват да се оформят нови идеи.

„Оптимизмът е вярата, която води до постижения. Нищо не може да се направи без надежда и увереност.“
Хелън Келър

„За да намерите оптимизъм, потърсете хубавите неща в живота.“
Каталина Пулсифер.

„Изберете да бъдете оптимисти, ще чувствате по-добре.“
Далай Лама

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.