Мистериозен летящ град се появява на различни места по света

градПрез 1988 г. екипажът на чилийски патрулен самолет, прелитащ над планинска пустинна местност, неочаквано забелязва някакъв загадъчен град, застинал неподвижно на голяма височина над земята.

Виждайки ярките светлини под себе си, изумените пилоти първоначално решават, че това е град Антофагаста, разположен на брега на Тихия океан в северната част на страната, но точното местоположение на самолета, което уредите показват в този момент, категорично изключва подобна вероятност.

Диспечерът, с когото своевременно се свързват, за да потвърди координатите им, също ги уверява, че летят в правилната посока и под тях не би трябвало да има каквото и да било населено място.

Няколко минути по-късно, докато продължават все така изумени да наблюдават мистериозния град, той неочаквано започва да се движи в посока северозапад, плавно увеличавайки скоростта си, докато не изчезва сред облаците в далечината.

Необикновеният летящ град е видян отново през 1996 г., когато екипажът на друг самолет го забелязва да преминава над Андите, а през 2006 г. той е видян в района на Галапагоските острови от екипажа на частен самолет, летящ от Колумбия за Полинезия.

„Изведнъж от облаците изплува огромно светещо петно – голям град, изпълнен със светлини, сгради с модерна архитектура, пресичащи се под прав ъгъл улици и необичайни летателни апарати, движещи се по и над повърхността.

Наблюдавахме всичко това не повече от минута, след кoето градът напълно изчезна в гъстите облаци наоколо“, разказват впоследствие за необикновеното преживяване пилотите на самолета.

инфо: http://www.chudesa.net/

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. iliia 10 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.