Мистериозно НЛО, кръжащо над Луната, развълнува мрежата! (ВИДЕО)

луна

На една от лунните снимки, получени от американците преди 46 години по време на мисията на Apollo 16, неуморни онлайн изследователи откриха голям дискообразен обект с яркобял цвят, който се движи над повърхността на естествения спътник на Земята.

Снимката е направена от астронавтите на НАСА в близост до лунния кратер Гилбърт от 114 километра височина. Откритието веднага предизвика голям интерес и вълнение в мрежата. Уфолозите, които направиха откритието си на официалния сайт на космическата агенция NASA, смятат, че това е извънземен космически кораб.

Разбира се, не всички уеб потребители в интернет вярват в „летящата чиния“ на зелените човечета на Луната, но дори скептиците признават, че се вижда доста ясно как мистериозният обект се движи над повърхността на Луната, хвърляйки сянка върху нея.

Възможно е и това да не е чужд кораб, но какво ще представлява тогава? Голям камък, висящ над повърхността на луната? Или причудлива оптична илюзия? Независимо от всичко, това е много интересна аномалия, която заслужава допълнително проучване.

инфо: lifebg.net

Вижте още:

Имали ли са нацистите база на Луната и още…

10 любопитни факта за Луната

Дело на извънземни ли е тази постройка, запечатана на повърхността на Луната?!

Уфологът Джордж Греъм: Луната е завладяна от извънземни, НАСА си мълчи

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.