Мистичният възел за успехи, богатство и здраве

1

Mистичният  възел е  един от най-мощните древни знаци, символизиращ безкрайност и непрекъснатост. Неговото изображение  в действителност представлява  многократно умноженият  символ на безкрайността. В символиката на фън шуй мистичният възел представлява постоянен поток от късмет в любовта, в бизнеса, в бизнеса, безкраен поток на живота.

В текущият  осми период (с продължителност до 2024 г.), този символ работи особено силно и мощно, защото  се състои от осем осмици.

Изображенията на мистичния възел не само привлича към  вас благоприятни обстоятелства, но и предпазват от негативни въздействия от всякакъв вид. Носенето му предпазва собственика от неприятности и привлича   късмет.

Този, който носи или е поставил до себе си този мощен символ на мистичния възел, ще усеща въздействието му, умножено по 8, и по този начин ще се наслаждава на повече късмет. Mистичният  възел също така е еквивалентен на знака за безкрайност. Нещо повече, той притежава мощния  символ на китайските монети, което го прави още по-мощен. Носете такъв  ключодържател, за да увеличава вашия  късмет в здравето, успехите в богатството, успехите в отношенията, изключителния успех във всички области на живота ви.

Какво  символизира Мистичният възел?

Символът на Мистичния възел обяснява, че всичко е част от един цикъл, където няма начало и край. Това е и  безкрайният цикъл в будизма. Мистичният възел се счита за символ на добри новини с минимум болести, проблеми, болки, провали и всякакви видове страдания. Това е възел, който предполага гладък и лек живот.

Той е и най-добрият символ за защита в 8-ия период от  аварии и инциденти. Ако тръгнете на  пътешествие към далечни брегове, мистичният възел също така ще ви предпази и от злополуки и опасности, включително грабежи, кражби и всякакви други опасности.

Мистичният  възел също така има и успокояващ ефект за намаляване на гнева. Всеки път, когато се чувствате  депресирани, го визуализирайте и го задръжте в мислите си – гневът ви ще се разсее бързо, превръщайки се в радост. Поради това е важно да го имате в офиси, домове и автомобили.

инфо: bg.checkonline4you.com

Вижте още:

ДРЕВЕН КОД ПАЗИ БЪЛГАРИЯ

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.