Ние сме това, което мислим

мисъл

Негативната мисъл създава негативна енергия, която се превръща в болест. Да си припомним, че физическото заболяване е резултат от емоционална дисбаланс, който продължава във времето.

Каквото не изказваме ни разболява. Тялото крещи, каквото душата мълчи … Съвестта боли … по-лесно ни е да живеем, без да „виждаме“.

Ние сме нещастни, защото мислим едно нещо, а казваме друго, чувстваме едно нещо, а правим различно: от страх „какво ще кажат“, неприемане, отхвърляне, изоставяне, самота, унижение , несправедливост, лоялност към семейството, и т.н. …

Сприятеляваме се с лицемерието и гледаме на „друга страна“ … Тогава душата ни дава „едно докосване“, изразено в организма ни чрез някакъв симптом или болест .

Емоциите са отговорни за активирането на нашите гени, те са биологичния сигнал, който нашето биологично подсъзнание интерпретира. Можем да изпитаме само две основни емоции: любов и страх. Всички други емоции произлизат от тях.

Емоцията на любовта, има по-висока и бърза вибрационна честота, отколкото емоцията на страха, която е по-ниска и по-бавна.Вибрационните честоти на нашите емоции влияят на нашата биология, и в зависимост от тяхната интензивност и продължителност, могат да предизвикат реални физически промени.

Съществуват 64 възможни кода на аминокиселини в нашата ДНК структура. Логично ние всички трябва да имаме активирани тези кодове, но всъщност имаме активирани само 20 в този момент. Сякаш има един прекъсвач, който включва и изключва тези кодове, и този прекъсвач са Емоциите, които преминат през тялото ни. Поради това, че емоцията на страха е с ниска и бавна вибрация, обхваща малко кодове, и с любовта се случва точно обратното.

Човек, който живее в страх, има много малко активирани кодове и не намира решения, докато човек, който живее в любов, е по-буден и възприемчив за намиране на решения в живота си.

Емоциите са квантови, не познават нито време, нито пространство. Например, днес можем да изпитаме всички емоции, защото имаме голямо разочарование, много сме разстроени и този емоционален шок предизвиква невронално замразяване, което остава неизменно в нашето подсъзнание и много често в скрита форма. Активира се отново, когато събитието се повтаря, макар и в по-лека форма. Когато се задейства, предизвиква отговор в ДНК и това дава адаптивен отговор под формата на физически симптоми, които наричаме болест.

Заболяването възниква, когато не сме наясно, че използваме определени емоции, защото те не са политически коректни. Тогава казваме, че сме влезли емоционална непоследователност, защото това, което Мислим, Говорим, Чувстваме и Правим не отговаря на това, което НАИСТИНА Мислим, Чувстваме и Правим. Много пъти нашите чувства и мисли са едни, а нашите действия са различни, и това несъответствие се показва в телата ни като физически заболявания. Ние не разбираме или не искаме да знаем и да осъзнаем, че по този начин заблуждаваме, лъжем и мамим само самите себе си.

Очевидно е, че нашите емоции се базират от нашите вярвания и в повечето случаи нашите действия са резултат на това, което Мислим, че трябва да направим, а не от това, което Чувстваме, че трябва да направим, а това се ръководи само от страха. Страхът да не бъда приета, да не бъда обичана, да не загубя обичта на хората, да ме отхвърлят и т.н., списъка е безкраен…

Работата на биологичното декодиране е да се разкрият тези скрити и репресирани емоции, които са в нашето подсъзнание. Тези емоции се опитват да се проявят, за да ни кажат, че се самозалъгваме, че мамим себе си, че изневеряваме на себе си, че НАШИТЕ ДЕЙСТВИЯ МОГАТ ДА БЪДАТ СОЦИАЛНО ПРАВИЛНИ, НО СА КОРОЗИВНИ ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ. Чувствата и емоциите като вината и греха, едни от най-вредните, контролират нашия живот и се отразяват на нашето биологично тяло.

БиоНевроЕмоцията ни учи, че трябва да сме отговорни за нашите мисли, нашите чувства, емоции и действия. Когато не са в съответствие, ние се разболяваме и трябва да се замислим за това, в кое не сме последователни.

ТУК СЕ КРИЕ КЛЮЧЪТ ЗА НАШЕТО ИЗЦЕЛЕНИЕ: Каквото Мислим и Чувстваме, това Трябва и да Правим.

инфо: bionevroemocia.com

Вижте още: 

КЪДЕ СЪЩЕСТВУВАТ НАШИТЕ МИСЛИ ФИЗИЧЕСКИ?

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.