Новолуние в Близнаци – кои желания ще се сбъднат

луна

В 22:44 часа днес фазата на Новолуние настъпва в зодия Близнаци. Днешният ден е най-подходящ за сбъдване на желания, но само от сферите, които Близнаците покровителстват.

Зодия Близнаци отговаря за пътуванията, обучението, интернет, писането, сръчността, търговията, интелекта, логика, движение, изразяването с думи, общителността, отношенията с братята и сестрите.

Препоръчва се желанията да се записват на лист хартия в рамките на 24 часа след началото на Новолунието, като за най-силни се определят първите 8 часа. Запишете до 10 желания и ги визуализирайте, все едно вече са се сбъднали, за да им придадете допълнително положителна енергия.

Нужно е също, когато си пожелавате нещо, събитието да засяга единствено вас, защото желания, с които се опитвате да повлияете на чужда съдба, не се сбъдват. Трябва да споменете и периода, в който очаквате съответните желания да се сбъднат.

Подходящи желания са Искам напълно да развия уменията си за писане и говорене до края на седмицата. Искам успешно да приключа обучението си до края на тази година. Искам да привлека подходящите купувачи за моята стока до края на месеца.

Когато желанията ни се сбъднат, задължително трябва да благодарим и да скъсаме листа, на който са записани.

Новолунието в Близнаци ще ни помогне да открием правилните методи за комуникация с останалите хора. Днешният ден ни дава шанса да подобрим контакта с близките си.

Любопитството ни и желанието да изследваме всичко около себе си ще се засилят. Късмет ще имат хората, които не се притесняват да експериментират и да се разнообразяват.

Жаждата за нови знания също ще е по-силна с това Новолуние. Сега е най-подходящото време да разширим мирогледа си, започвайки нова книга или общувайки повече.
Така че останете насаме със себе си, своите мисли и мечти, обмислете ги добре и запишете желанието си, като го визуализирате – нужно е да насочите цялото си желание и сила на мисълта към пожеланото, за да може Вселената да откликне на вашата молба.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Какви приятели са зодиите

Пет зодии, за които 2018 ще бъде вълшебна

Какво ще стане, ако съберем всички зодии на Бъдни вечер

Какви злодеи са зодиите

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.