Новолуние в Козирог – какво да си пожелаем

Периодът на Новолуние е най-мощният момент, който можем да използваме, за да си пожелаем нещо, покровителствано от зодия Козирог. Той настъпи на 26 декември 2019 г., 07:13 ч.

Новолунието на 26 декември е съпроводено и с най-голямото слънчево затъмнение от 250 г. насам, което за жалост няма да можем да наблюдаваме у нас. То ще носи силата на земната енергия. Възможно е през деня наяве да излязат дълбоките ни страхове, огорчението и някои сенки от миналото, за които сме забравили.

В сряда можем да си зададем въпроси относно нашата отговорност и развитието ни. Денят е подходящ за равносметка, в която да огледаме плодовете на труда си през годината.

Козирогът от зодиакалните знаци се свърза с архетипите, традициите, роднините, моделите на фамилията. Той изисква да поемаме отговорност към поколението и близките си.

През фазата на Новолуние е подходящо да променим някои стари модели, които сме наследили от родителите си. Енергията на този ден ще ни помогне да виждаме събитията около себе си в дълбочина. Ще се чувстваме по-уверени, сигурни и дисциплинирани, за да завършим делата си.

Новолунието в Козирог ще ви помогне да постигнете цели свързани с бизнеса, договарянето, управлението на организации и структури. Успех през деня ще имат хората, работещи в сферата на икономиката, политиката и философията.

Първите 10 часа от Новолунието са изключително силни и можем да ги използваме, за да си пожелаем нещо, покровителствано от Козирога – самодисциплина, спазване на обещания, традиции, кариера, амбиции, формулиране на цели, признание, респект, началници.

Желанията трябва да бъдат записани на лист и да са така формулирани, че да не засягат друг човек, защото няма да се сбъднат. Подходящо желание е Искам с лекота да следвам традициите, водещи ме по пътя към успеха.

Трябва да запишете на лист това, което най-много искате, до 48 часа, след като е настъпила фазата на Новолуние.

Желанието ви няма да се сбъдне и ако е написано с недоверие и съмнения в неговото осъществяване. Опитайте се да визуализирате желанията си все едно гледате филм, а вие сте главният герой в него.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода

Имате желание, което искате да се изпълни? Направете този ритуал!

Вълшебната минута, в която да си намислите желание

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.