Новолуние в Лъв – кои желания се сбъдват

лъв 3

На 11 август в 12.59 часа фазата на Новолуние попада в Лъв. От понеделник всички желания, които са от сферата на огнената зодия, ще се сбъднат – любов, деца, артистичност, творчество, щедрост.

Хубаво е да запишете желанията си на хартия, защото по този начин им се придава необходимата сила, а и пишейки, човек осъзнава по-ясно какво точно иска.

След това скрийте листа, така че само вие да знаете желанията си. Желанията трябва да се запишат в рамките на 24 часа от началото на Новолунието.

Днес може да си пожелаете само това, което е управлявано от Лъва – любов, страст, деца, щедрост, доброта, творческо вдъхновение, забавление, развлечение, поемане на рискове и нови изживявания.

Когато записвате желанието си трябва да имате предвид, че то трябва да засяга само вас. Не трябва да включвате и други хора, като се опитвате да им влияете, защото така желанието ви няма да се сбъдне. Например не е подходящо да запишете Искам дъщеря ми да има дете, а трябва да запишете Искам внуче.

Новолунието днес ни дава възможност и да започнем нещо ново и да си поставим нови цели. Понеже Лъвът е екстровертен знак, който обича да е център на внимание, днес трябва да се огледаме и да разберем дали получаваме необходимото признание за усилията, които полагаме.

Трябва да изградим вътрешна увереност и да не обръщаме внимание на критиките.

Лъвът се свързва и с любовта – с даването и получаването на любов. Затова трябва да покажем обичта си към човека до себе си.
Новолунието е позитивно и от друг аспект – в огнения знак се намира и Слънцето, което ще умножи енергията, на всичко замислено от нас през този ден.

През този ден трябва да разберем кое ни прави уникални, неповторими и да бъдем верни на своите принципи и цели, като дадем свобода на творческия си потенциал.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още:

Жените правят магии само с мисъл

Ако твоето желание не се изпълнява, значи то още не е платено

Как да сбъднете желание с чаша вода 

Как да формулираме желанията си, така че да се сбъдват?

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.