Нострадамус: Спасителят идва през 2016 година

нострадамус

Нострадамус е един от най-популярните пророци и астролози, живели някога. Предсказанията му за 2016 година са изключително страшни, но в същото време носят и доза надежда.

В пророчеството на Нострадамус за 2016 година се говори за появата на човек, който ще помогне на хората да отворят умовете си и да осъзнаят смисъла на живота. Ако човечеството се вслуша в думите му, ще избегнем световния Апокалипсис.

В първите шест месеца на годината ще има много произшествия по цялата Земя. Възможно е да започне Трета световна война, която ще тръгне от Иран, който ще нападне Турция. Единствено Русия ще е способна да спре заплахата, стига да реши да се намеси.

В пределите на Русия според Нострадамус през 2016 година ще се зароди ново религиозно учение. То бързо ще се разрасне и ще успее да обедини всички религии в едно. Така само след няколко години целият свят ще изповядва една религия, следствие от което ще е възникването на нов социум и култура.

В Русия Нострадамус предвижда наставането на Златен век, който ще се задържи до 2020 година. Докато Руската империя процъфтява, в Америка ще се настани невиждан икономически упадък.

Природните катастрофи няма да ни подминат и през 2016 година. Нострадамус предвижда невиждани до момента земетресения на територията на Близкия Изток и Китай. В Южна Америка и Африка ще има наводнения, като някои части ще си останат под вода. В САЩ предстои унищожително торнадо.

Освен катаклизми можем да очакваме и хуманитарна катастрофа. Нострадамус вещае, че в Африка ще се зароди смъртоносна болест, която ще убие стотици. Медицината ще е безсилна срещу нея. На самия континент пък ще настъпи невиждан глад и недостиг на вода, което ще доведе до преселването на африканските народи в Европа.

инфо: sanovnik.bg

Вижте още: 

ТАЙНИЯТ СЪНОВНИК НА НОСТРАДАМУС

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

2 коментара
  1. Изи 8 години ago
  2. Zhivko Marinov 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.