Тайният съновник на Нострадамус

нострадамус

Малцина знаят, че освен знаменитите „Центурии”, в които са предсказани събития от бъдещите столетия, средновековният лекар, пророк и астролог Мишел Нострадамус е написал и съновник. Тълкуванията на сънищата в него са напълно актуални и в наши дни, категорични са изследователи на легендарния ясновидец.

Ето как Нострадамус интерпретира някои от най-разпространените сюжети в сънищата.

Ангел

Ако видите ангел насън, това е знак за  мир и спокойствие. Но ако ангелът ви повика при себе си (на небесата), това може да предупреждава за болест – вашата или на ваш близък. Ако сънувате, че самите вие сте ангел, то някой около вас се нуждае от помощта ви и вие сте в състояние да му я дадете.

 Вино

Ако на сън пиете вино от златна чаша, вие живеете в света на илюзиите и сте изгубили връзка с реалността. Ако някой насън ви черпи с вино – не си струва да сте прекалено откровени с хората: можете да си навлечете неприятности, а на недоброжелателите да дадете повод за злорадство. Ако сънувате, че потъвате във вино, ще ви се наложи принудително да останете сами.

 Път

Ако сънувате, че вървите по пуст път – значи старателно криете тайна. А ако видите пред себе си тясна пътечка, това е добър знак, показващ, че притежавате ярка индивидуалност и ще постигнете успехи в начинанията си.

 Перла

Да купувате насън рядка и ценна перла, означава, че внезапни промени ще ви позволят да разкриете своя потенциал.

 Огледало

Ако сънувате отражението си в огледало, скоро ще получите неочаквано известие. Ако сънувате, че се гледате в огледало, но не виждате там отражението си, не е на добро. Голямо огледало с мътна повърхност, в която трудно може да се види отражение, показва, че ви е съдено да пострадате от интриги и клевети.

 Зъби

Ако сънувате, че ви боли зъб, ще трябва в скоро време да решавате лични проблеми. Ако сънувате, че зъбите ви се рушат, ще имате здравословни проблеми. Падащите насън зъби показват, че за осъществяването на вашите цели пречи собственото ви бездействие. Сън, в който ви вадят зъби,  предвещава загуба на близък човек.

 Ключ

Morkadis

Ако на сън ви се яви ключ, значи търсите най-лесния начин за решаване на някакви проблеми. Ако сънувате, че сте изгубили ключа от собственото си жилище, предстои ви да се окажете в неловко положение. Ако видите едновременно два ключа, събитията ще приемат неочакван обрат.

 Мълния

Ако сънувате ярка мълния, ще получите неочаквана вест, при това отдалеч. Ако мълнията е съпроводена от гръмотевица, е предупреждение: може би е добре да преразгледате поведението си. Ударила ви е мълния насън –  опитват се да ви въвлекат в конфликт.

 Пожар

Пожарът означава страст, плътски желания, може да означава и желание за промяна или „възпламеняване” от някаква идея. Ако насън спасявате от огън човек (независимо познат или непознат), можете да очаквате, че ситуация, която дълго време ви е държала в напрежение, върви към трагична развръзка. Ако пожарът започва от мълния, скоро ви е съдено да срещнете важен за вас човек при не съвсем обичайни обстоятелства.

 Полет

Да летитет насън, означава стремеж към свобода и самостоятелност. Но ако по време на полета падате, ви предстои да преодолявате препятствия и да решавате тежки проблеми. Ако сънувате, че се реете в космическото пространство, то наяве ще попаднете в плен на фантазиите и можете да не забележите реалните събития около себе си.

инфо: astrofenomen.com

Вижте още: 

9 ПРЕДСКАЗАНИЯ НА НОСТРАДАМУС ЗА 2015-ТА

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. МАРИЯ 9 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.