Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела

Луната е в знак Овен до 13:39ч на 4 декември

Характерно е за това време емоционално напрежение, импулсивност, нетърпение. Ставаме по-бързи и конфликтни. Затова се опитвайте да контролирате емоциите и не започвайте да изяснявате отношенията. Трудно се постигат компромиси. Действията са по-резки. Важните въпроси, които изискват търпение и внимание е по-добре да бъдат отложени.

Добре е да не се претоварвате физически през този период. Бъдете внимателни, пазете се от наранявания.Уязвима е главата, очите и мозъка. Често се появяват главоболия, зачестяват инсултите. Не се препоръчва никакво напрежение.

Луната е на празен ход от 07:47ч до 13:39ч., след което влиза в знак Телец.

Лунен календар: продължава 11 лунен ден до 14:49ч

Един от най-силните енергийно дни. Космическата енергия е в състояние да събуди в човек скрити резерви и напълно да го преобрази. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност, но и да се претоварвате е неуместно. Да не се предприемат рисковани и разрушителни дейности. Пренасочете енергията си към конструктивни практически дела.

Ако възникне болест в 11 лунен ден, това е сигнал, че не обичате достатъчно тялото си. Болестите в този период за мъжете са незначителни, а при жените могат да доведат до усложнения.

Денят подхожда за романтика и интимност. Време за разкрепостяване на духа и разпускане, когато падат всички притеснения и задръжки. Не допускайте да се създаде напрежение в интимните ви отношения! Да се избягват спорове и скандали.

Следва 12 лунен ден от 14:49ч на 4 декември до 15:13ч на 5 декември

Ден на любовта, милосърдието и състраданието. Този ден предразполага към правене на добро, хармония и възможност да бъдем в мир със себе си.

Нещата могат да се развият спонтанно и непредсказуемо. Днес е много важно да не плачете или да не се самосъжалявате по никакъв начин, защото прекарвайки времето си в безсмислено хленчене, рискувате да останете в това състояние за дълго време. Също така е силно препоръчително да потискате всякакви негативни емоции в себе си. Всичко това може да доведе до не най-приятните последици.

Ден, в който молитвите ни биват чути във Вселената, но те трябва да идват от сърцето и да са искрени.  Обърнете се към Висшите сили и помолете да ви подкрепят във вашите дела, да ви помогнат да превърнете мечтите си в реалност. Не забравяйте да се помолите и за близките си.

Подстрижката в това време подобрява здравето, освобождава ви от обидите и притегля богатство.

Слънчев календар – 19 слънчев ден – Денят е свързан с Предците ни. Хубаво е да им се отдаде почит и да се помолим за техните души. Желателно е да посветите този ден на близките си и да прекарате деня в семеен кръг. Старайте се да изпълнявате молбите им и бъдете внимателни към техните нужди. Подходящо е за укрепване на отношенията, за възстановяване на семейни традиции. Ден за смирение, покаяние и изправяне на грешки. Постарайте са да простите обидите, особено на своите близки. В този ден всяко извършено лошо дело засяга целия род.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.