Орхидеята, която изберете, ще ви донесе съвета, от който се нуждаете в момента

Изображение: obekti.bg

Орхидея. Дори самото име звучи загадъчно и уникално. То произлиза от гръцката дума „orkhis”, която в буквален превод означава „тестиси“. Приликата на част от кореновата система на растението с мъжката анатомия е описана от древногръцкия ботаник Теофрастос, който дава и името на орхидеите.

В контекста на произхода на думата „орхидея“ това цвете се асоциира с плодородие, жизнена енергия и сексуалност. Благодарение на своята елегантна осанка и магичен рисунък орхидеята се е превърнала в символ на любов, женственост и съвършенство.

Изборът, който сте направили, ще разкрие от какъв съвет се нуждаете на този етап от живота си.

1. Измъчвате се заради нещо, което обаче не можете да промените.

Съсредоточете се върху нещата, които зависят от вас. Не се самосъжалявайте и не мислете за себе си като жертва. Работете над проблемните области в живота си, но не се фокусирайте прекалено върху тях. Опитайте се да излезете от зоната си на комфорт и да опитате нещо ново. Ако отместите вниманието си в друга посока, ще се почувствате по-добре и можете само да спечелите. Приемете нещата, които не можете да промените. С течение на времето ще се почувствате по-добре, а това, което ви се случва сега, няма да трае вечно. И това ще мине. В скоро време ще можете да се върнете към този период и да осъзнаете, че сте един от най-добрите и смели бойци.

2. Наскоро сте преживели емоционален срив.

И все още ви е трудно да се възстановите. Дали от прекалено много проблеми в работата, дали от токсична връзка, дали от фалшиви приятели. Животът ви се е променил. Имайте предвид, че сте на ръба на претоварването. Спрете да се тревожите толкова много за работата си. Не носете проблемите от работата вкъщи. В крайна сметка личният ви живот и здравето ви са много по-ценни. Ако толкова много ви натоварва, сега е подходящ момент да се замислите за ново поприще, макар и с по-ниско заплащане. Понякога е по-добре да се разделите с нещо, което ви причинява болка, отколкото да му давате сила. Колкото и трудно и дори невъзможно да ви се струва, вие сте силни и можете да преодолеете всичко.

3. Намирате се в преходен период от живота си.

Взели сте мъдрото решение да отстраните неправилните хора от живота си. Поздравления! Дълго време сте отлагали подобно решение, но вече сте разбрали, че е много полезно да се отървете от токсичните хора в живота си. Достатъчно са ви използвали и разочаровали. За да продължите напред, трябва да се отърсите от миналото. Дали ще прекъснете най-сетне неудовлетворяващата ви от дълго време любовна връзка, дали ще се разделите с фалшиви приятели, важното е, че отваряте нова страница от живота и започвате на чисто. Началото е винаги трудно, но знайте, че това е правилното решение. Няма смисъл да тъпчете на едно и също място и да хабите от чувствата си за хора, които просто не го заслужават. Ако не приемете промяната, няма как да освободите сърцето и ума си.

4. Време ви е да създадете семейство.

Това ви липсва, за да се чувствате завършени и пълноценни. Чувствате се достатъчно узрели и готови за тази голяма стъпка и все пак нещо ви кара да отлагате. Може би ви липсва правилният човек, или достатъчно добра финансова стабилност. Ако вече сте срещнали сродната си душа, не се колебайте да свържете съдбите си и да продължите съвместно живота си. Въпреки това се питате дали не е по-добре да изчакате. Никога няма да дойде подходящият момент за деца. Никога няма да бъдете напълно спокойни и уверени, напълно финансово независими, напълно готови. Но не отлагайте, защото времето лети. Когато се появи детето ви, ще се питате как сте могли да живеете без него. Онези от вас, които вече имат семейство, знаят, че пътят е труден, но също така са разбрали, че няма по-голямо щастие от здраво и хармонично семейство, от здрави и щастливи деца.

източник: obekti.bg

Вижте още:

Вижте тази КАРТИНКА, изберете кой е най-глупавият и ще разберете какви сте!

ТЕСТ: Изберете символ и вижте ролята, която ви е отредена в живота

Символът, който изберете, разкрива от какво се страхувате в любовта

Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.