Открийте цвета, който името ви носи

цвят

Той определя характера ви! Цветът на аурата на името разкрива много личностни качества, обяснява защо в определени сутиации действаме по изненадващ за себе си начин и ни помага да подсилим енергията си.

За да разберете кой е цветът на ауратата ви, съберете числата на буквите от собственото си име до получаване на едноцифрено число, пише Дама.бг.

Пример: Златина 8+12+1+19+9+14+1=64=6+4=10=1+0=1 – Червено

1. Червено

Вие сте човек, който смело поема рискове и постига целите си на всяка цена. Изключително динамични и амбициозни, вие не се спирате пред нищо. Обичате да доминирате над другите и рядко зачитате чуждото мнение. Вашата цел е да се научите да бъдете по-толерантни и дипломатични. Само така ще постигнете пълно щастие.

2. Оранжево

Винаги търсите златната среда, дори там, където очевидно не може да я намерите. Чудесно балансирате в отношенията си с околните и често потушавате конфликти с дипломация и мъдър подход. Приятелите ви са истински щастливци, защото могат да разчитат на вас във всяко едно отношение.

3. Жълто

Като истински слънца, топлите и радвате околните с чувството си за хумор и чаровна усмивка. Обичате да сте център на вниманието и да привличате погледите, което не е никакъв проблем. Заразявате другите с позитивното си отношение към живота. Точно така приемате и всеки проблем, което ви пести много нерви. Вашата цел е да се концентрирате върху важните неща и завършвате всяко започнато нещо докрай.

4. Зелено

Вие сте изключително земни, спокойни, уравновесени и трезвомислещи. Последователни в работата си, с ясни цели и стратегия как да ги осъществите. Рядко губите, но затова пък го преживявате тежко. Само не се страхувайте от промяната и риска. Вашата цел е да преборите страховете си и да рискувате умно.

5. Синьо

Спокойни, ведри, търпеливи и оптимистично настроени, с остър ум и ясни цели. Умеете да успокоявате другите и да им вдъхвате кураж и надежда. Верни приятели и отдадени на семейството, вие често пренебрегвате собствените си нужди. Вашата цел е да отделяте повече време за самите себе си и да търсите собственото си щастие.

6. Индиго

Morkadis

Силен дух, непокорен и борбен, с изключителна жажда за живот. Любопитството ви кара да се развивате непрекъснато и да вървите напред. Рядко приемате простите решения, защото за вас няма лесна победа. Успехите ви правят щастливи, а провалите – още по-борбени. Вашата цел е да откриете истински важните неща в живота и да не се разпилявате едновременно в много начинания.

7. Виолетово

Вие сте впечатляващо мъдри и интуитивни. Щедри сте към околните, но самите вие не приемате чуждата щедрост. Понякога ви възприемат като замислени и затворени. Истината е, че обичате да наблюдавате и анализирате околните и да си вадите заключения. Вашата цел е да гледате повече към настоящето, тъй като често живеете в миналото. Него не можете да промените, но настоящето – със сигурност!

8. Розово

Любовта е водеща в живота ви и затова не спирате да я търсите през целия си живот. Имате голяма сила, която трябва да насочите в правилната посока. В повечето случаи постигате целите си, дори когато ви изглеждат нереално високи. Ако получите шанс, можете да бъдете добри лидери. Не се стремите, обаче, към власт на всяка цена. Вашата цел е да бъдете по-търпеливи и постоянни в личните си връзки.

9. Златно

Водещите ви качества са мъдрост, дипломатичност и съчувствие. Никога не отказвате помощ на приятел и правите всичко възможно, за да сте полезни. Разбирате проблемите на близките си, раздавате се за тях и рядко искате нещо за себе си. Имате силен дух, който ви пази от лошотията на хората. Вашата цел е да обърнете повече внимание на личните си дела, кариера и здраве.

инфо: dama.bg

Вижте още:

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Анонимен 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.