Пеперудата на всеки месец разкрива характера ти

6

Повечето насекоми провокират у нас неприятни реакции – страх, паника, отвращение, пише дама.бг. Но не можем да твърдим такова нещо за пеперудите – те са красиви и нежни, символ на свободата, мира, хармонията и природата. Ето защо избрахме пеперуда за всеки месец, която е свързана с характера на онези, родени в този период. Вижте дали сме познали вашия характер:

Януари

Хората, родени през януари, са пълни с енергия и са много амбициозни. Приятелите ги ценят, защото са сърдечни и всеотдайни хора, които винаги се раздават в нещата, които правят. Заради тяхната мъдрост и заради слънчевия им характер са постоянно търсени от околните. Затова се забравят много трудно.

Февруари

Хората, родени през февруари, са доста уверени в себе си и това не се харесва на всички, но онези, които дръзнат да ги опознаят, никога не съжаляват, защото те сте много всеотдайни приятели, със силно развито чувство за отговорност и дълг. Те искат да спасят света и да помогнат на всеки. Някои околни ще решат, че това е само фасада и само се правят на толкова добри, но те просто им завиждат.

Март

Хората, родени през март, просто нямат умора и не се спират пред нищо, докато не постигнат целите си. Те живеят винаги на пълни обороти, заради което много хора ги приемат като пример за подражания. Мартенските хора са чудесни лидери, защото с лекота разгадават околните и знаят точно как да подходят към всеки човек.

Април

Всички хора, родени през април, са много емоционални, артистични и чувствени. Те са безстрашни и дръзки, не се страхуват от проблемите, но се опитват да разрешават конфликтите по мирен начин. Колкото и силни да изглеждат на пръв поглед, хората, родени през април, си имат тайна – те не са уверени в себе си и винаги се страхуват, че ще се провалят. Но истината е, че струват много повече, отколкото предполагат.

Май

Хората, родени през май, са много комуникативни, смели и ексцентрични. Те с лекота се вписват във всеки социален кръг и съвсем скоро се опитват да го ръководят. Майските хора успяват да спечелят приятелите си със своята всеотдайност – те са винаги готови да помогнат. Основният недостатък, върху който трябва да поработят, е мързелът. Майските хора просто обичат да се забавляват и да си почиват и така забравят за задълженията си. Те вечно отлагат нещата за последния момент и накрая не осъществяват никой от грандиозните си проекти.

Юни

Хората, родени през юни, притежават дълбока душевност, която привлича околните. Те са сърдечни и скромни хора, с които лесно се общува. Затова и са идеалните брачни партньори, които никога няма да ви създават излишни проблеми.

Юли

Morkadis

Хората, родени през юли, изобщо не приличат на хората, родени през предния месец. Юлските хора са щури авантюристи, които не знаят покой. Те са директни и много ценят искреността, което нерядко ги забърква в проблеми, защото не всеки е готов да чуе болезнената истина за себе си. Освен това юлските хора могат да бъдат непостоянни, освен в отношенията си с най-близките им хора.

Август

Хората, родени през август, са искрени, възпитани и мъдри. Те знаят кое е ценното в живота и могат да се радват и на малките неща. Техният основен проблем е, че са перфекционисти и винаги се раздават докрай, дори когато другите не го заслужават. Приятелите им ги ценят, защото са много способни и никога не вършат нещо през пръсти. Хората, родени през този месец, са свикнали да са най-добрите и затова понякога имат прекалено голямо самочувствие.

Септември

Хората, родени през септември, се възприемат като закрилници на любимите си хора и биха направили всичко за тях. Друга характерна тяхна черта е, че са големи инати и докрай отстояват собствените си възгледи. Ден след ден септемврийските хора се опитват да напреднат в кариерата си, да разширят знанията си и просто да бъдат по-добри от предния ден. Бихме казали, че са доста трудолюбиви и винаги оставят трайни следи в сърцата на околните.

Октомври

Хората, родени през октомври, са много целеустремени. Те притежават неудържима енергия и постоянно трябва да са заети с нещо. Ако бъдат честни, ще си признаят, че понякога са малко избухливи особено когато не успяват да постигнат своето. Хубавото е, че те са като феникс – отново и отново ще се надигнат от пепелта, докато не успеят.

Ноември

Хората, родени през ноември, са най-креативните и най-големите интелектуалци от всички споменати пеперуди. Те са любопитни и никога не спират да учат. Притежават хармонична и спокойна природа. Понякога имат склонност да се съмняват в себе си, а критиката ги наранява, затова е важно да се научат да бъдат по-силни и да вярват в мечтите си – с упоритост и вяра те могат да постигнат много.

Декември

Един от най-приятните характери притежават хората, родени през декември. Те са нежни по природа, много емоционални и в същото време чудесни ученици – те не се страхуват от грешките си, приемат критика и успяват да се поучат от несполуките си. Хората ги ценят, защото са много искрени, трудолюбиви и земни хора.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

Изберете си око и виж какъв тип човек си

Надникнете в бъдещето! Изберете си карта и разберете какво ви очаква

Какъв цвят кола да изберете, за да пасва на характера ви

Коя е щастливата двойка? Изберете и вижте нещо за себе си

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.