Пламъкът на свещта може да разкрие много за здравето и съдбата ви

Свещите са отлични помощници за предсказване на съдбата и примамване на успеха, късмета, финансовия растеж и любовта. И начинът, по който гори свещта, може да разкаже много за здравето ви.

1.Ако в живота на човек всичко е наред, поставената от него свещ гори с още по-силен пламък.

2.При някои психични проблеми, свещта започва да „плаче“: по нея текат “поточета”.

3.Ако линиите на потока се пресичат, това означава, че човека го грози смъртна заплаха заради тежко заболяване.

4.Ако линията на потока тече отгоре надолу от току-що поставена свещ, това означава, че над човека тегне проклятие. Ако са два реда, две проклятия. По-голям брой е изключително рядко срещан.

5.Ако движите горящата свещ по посока на часовниковата стрелка пред човека и тя започне да пуши с черен дим на някое място, това означава, че вътрешните органи на това място са блокирани от болест и трябва да се лекуват.

6.Ако потокът се формира от страната на човек, той е виновен за болестите си. Ако е от обратната, това означава, че някой му е причинил това.

7.Ако „сълза“ се търкулне надолу от свещта от ляво или от дясно, това е знак, че има енергийна намеса от някого. Ако “сълзата” е черна, тогава човекът е в състояние на отрицателна енергия.

8.Когато свещите се оставят в църквата, картината остава приблизително същата както у дома, но в храма свещите понякога се огъват. Това означава, че човек е обладан от зъл дух. Потокът понякога прилича на профилите на дявола или на човека, отправил проклятието.

9.Ако свещта угасне: покайте се, поискайте прошка от онези, които сте обидили и простете на онези, които са ви обидили.

10.Можете да поставите стеаринова свещ близо до краката си, като нагреете долния й край и го залепите в голяма чинийка. Ако започне да „плаче“ и образува равномерни кръгове около обиколката с диаметър 2-3 см., това е сериозна индикация за възможни онкологични заболявания.

Ако са ви обидили и не можете да заспите, отидете в кухнята или стаята – където никой няма да ви притеснява – и запалете свещ. Поставете я на перваза на прозореца, седнете до нея и й разкажете за случилото се. Нека обидата и болката излязат чрез сълзите. Светлината на свещта ще трепти, ще ви слуша и успокоява. И докато восъкът се разтопи, оплакванията ви ще се стопят, ще ви се сторят не толкова значими, колкото в началото.

Друга тайна: ако е имало скандал вкъщи и са били казани много груби, жестоки думи, търпеливо изчакайте нощта, когато всички заспят и царува тишина. Запалете свещ и с нея в ръка обиколете целия дом. Заставайки до леглото на всеки, мислено им пожелавайте лека нощ. Не мислете за лошото. Спомнете си колко щастливи, радостни дни сте преживели заедно. Пожелайте си да се повторят. Свещта ще гори в ръцете ви, а думите на доброта, нежност и любов, като дим, ще паднат по лицата на спящите. Всичко добро, което е в сърцето ви чрез огъня на свещта, ще бъде отпечатано върху лицата на вашите близки.

И накрая последната тайна. Ако вие сами сте съгрешили, постъпили сте зле, наранили сте някого – никога не е късно да признаете и да се покаете. Първо на себе си. Запалете свещ пред огледалото. Гледайки вашето отражение през нейния огън, кажете всичко както е било. Не лъжете, иначе нищо няма да подейства. Кажете – огънят ще унищожи гнусните постъпки и дела. Когато се пречистите в пламъка на свещта, ще почувствате, че дори най-лошото от себе си винаги може да се промени към по-добро. И ще ви стане много по-леко на душата.

Morkadis

източник: bukvarche.com

Вижте още:

Тези лесни ритуали със свещи изпълняват желани

Защо не бива да палите свещта в църквата от чужди свещи?

Магическата сила на свещите сбъдва вашите желания

Почистване на енергийните потоци в дома: 10 съвета

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.