Показват мумия на извънземно в София (ВИДЕО)

От днес до неделя в София се събират учени, които се занимават с космически изследвания и наличие на извънземен живот. В България ще бъде показана мумия на същество, за което учените твърдят, че е извънземно.

„Мексиканските колеги ще демонстрират 90-минутен филмов материал във връзка с това същество. Няма да бъде показано на живо“, поясни в „Здравей, България“ по Нова телевизия проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания при БАН.

„То е открито в една от пирамидите на маите и се разглеждаше като човешки мутант. Преди 10 години учените започнаха да правят изследвания на ДНК-то на това същество и се оказа, че няма нищо общо с човешкото – тоест това не е мутант“, обясни още проф. Филипов.

Фактът, който шокира мексиканските учени, е, че то е погребано като божество в една от пирамидите – тоест маите са имали някакъв респект спрямо него. Съществото е с размери около 50-60 см, с голяма глава и хилаво тяло.

„Човечеството трябва да си промени отношението към контакта с извънземните. Докато не си променим манталитета на расисти спрямо себе си, не може да възприемем дори това същество, което може да е по-умно от нас“, коментира проф. Лъчезар Филипов.

„В момента руснаци и американци говорят, че до 10-15 години ние ще имаме контакт с извънземни. Аз мисля, че този контакт отдавна се е осъществил. Просто на тях им трябва толкова време, за да може човечеството да възприеме този контакт“, на мнение е той.

инфо: novanews.novatv.bg

Вижте още: 

УФОЛОГ ПОКАЗА СНИМКИ НА ИЗВЪНЗЕМНИ, ОТКРИТИ В РОЗУЕЛ (ВИДЕО)

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

 

Един коментар
  1. Novae1 8 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.