По коя стълба ще се качите? Отговорът ще покаже какви хора сте

2

Погледнете картинката и отговорете без много да се замисляте. По коя стълба бихте тръгнали нагоре и по коя бихте слезли?

Ще се изненадате колко много може да разкрие отговорът ви за това какви хора сте. Ако сте избрали:

1. Ако сте избрали да се качите от лявата и да слезете от дясната, то вероятно вие сте праволинеен и стриктен човек. Обичате да подреждате живота си, както на вас ви харесва и не обичате никакви отклонения. Склонни сте да спестявате повече, отколкото да харчите пари за приключения и пътувания. Прекарвате много време в размисли за живота и хората около вас. Като цяло сте по-затворени, което не ви прави аутсайдери, а стратегически наблюдатели. Имате много положителни качества, които ви правят незаменими на работното място. В личния живот сте малко неразбрани. Поведението ви често предизвиква спорове, без да сте го искали.

2. Ако сте избрали да се качите от дясната сълба и да слезете от лявата, вие най-вероятно сте много креативни и идейни хора. Мразите правилата и обичате да си създавате свои собствени, за да може после да ги нарушавате без проблем. Обичате да общувате с много хора, страхувате се от самотата. Търсите любовта на всяка цена и макар понякога да ви подминава, не се отказвате от нея. Животът за вас е игра и я играете по най-веселите правила. Не обичате да се затваряте в себе си и споделяте всичко с околните. Имате много познати и малко верни приятели, които са готови на всичко за вас.

инфо: actualno.com

Вижте още:

 

 

За още интересни новини харесайте страницата ни във Facebook  тук

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.