Прави се сериал по роман на Стивън Кинг за убийството на Кенеди

кингРоманът на Стивън Кинг за убийството на американския президент Джон Ф.Кенеди, носещ заглавието „11/22/63“, ще бъде превърнат в сериал. Компанията за онлайн телевизия Hulu обяви, че е поръчала изработката на оригинален сериал за убийството на Кенеди, предава „Ройтерс“.

Деветчасовият трилър ще бъде произведен от продуцентската компания Bad Robot, която се управлява от продуцента и настоящ режисьор на новите серии на „Междузвездни войни“ Джей Джей Ейбрамс. Кинг ще бъде изпълнителен продуцент на поредицата.


В „11/22/63“ гимназиален учител пътува обратно във времето, за да се опита да предотврати убийството на Кенеди, но мисията му е заплашена от Лий Харви Осуалд, една любов и минало, която не иска да се промени, пише Hulu в изявлението си.

„Ако някога съм писал книга, която плаче за по-дълга форма или телевизионна адаптация, то това е „11/22/63“, допълва Стивън Кинг.

инфо: cross.bg

Вижте още: 

10 МАЛКО ИЗВЕСТНИ ФАКТА ЗА СТИВЪН КИНГ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.