Предмети в дома, които са символ на здраве

Във всички времена именно здравето е било най-ценено, като всички ние сме искали да сме на първо място здрави, защото само така можем да сбъднем мечтите си. От друга страна, именно домът е нашата крепост, където се чувстваме в безопасност и защитени от всичко и всеки.

Именно там ние прекарваме много време, събирайки се с нашето семейство и просто почивайки си след трудни работен ден. Поради тази причина едно от най-добрите решение е поставянето на предмети, които символизират здравето и благополучието, като така те го привличат в дома ни и пречистват енергетиката ни.

Предмети в дома, които са символ на здраве

Съществуват редица талисмани, които символизират и носят здравето в дома ни. Важно е да ги разполагате в източната част на своето жилище, защото така тяхната сила е най-голяма. Всички те ще донесат дълголетие на вашето семейство.

Един от най-ярките символи на здравето е слънчоглед, като не е задължително това да бъде живо цвете. Може дори да е ярка и сочна картина, която да носи символа на здравето и благополучието, зареждайки вашето жилище с положителна енергетика.

Друг интересен и много красив заедно с това символ на доброто самочувствие е кристалният лотос, като той отблъсква негативната енергия и е един от предметите в дома ви, който ви помага да подобрите паметта и вниманието си.

Китайците вярват, че жеравите са мистични птици, имащи изключително ценни свойства, като например даряват дълголетие и здраве. Отново е добре да разполагате тези предмети в източната част на дома, като така също привличате и късмета в дома ви. Друг талисман за здраве в дома ви са символите на животните заек и елен, като дори според фън-шуй те привличат благополучието. Можете да използвате различните фигурки на тези животни, както и картините с тях.

Бамбукът символизира дълголетието, тъй като дърво винаги си остава стройно и красиво. Изображението му в дома винаги е символизирало крепкото здраве на семейството, но и е спомагало за подобряването на самочувствието ви.

Емоциите ви оказват мощно въздействие на вашето здраве. Тяхното качество е способно да подобри енергетиката ви, както и да я влоши, което може да доведе до редица заболявания и усложнения. Така например тялото ни може да се разглежда от гледната точка на петте енергии, които влияят на нашето самочувствие.

Тези от вас, които постоянно боледуват и няма някаква конкретна причина за това могат да добавят горните предмети в дома си, като така ще усетите значително подобряване на вашето самочувствие. Ако сте се преместили в нов дом, тогава е важно да обърнете особено влияние на този момент, тъй като е възможно да е останало негативно влияние от предните собственици. В този случай е важно да използвате и силата на водата, светлината и звука.

Старайте се да използвате не само предметите, които носят здраве в дома ви, но и силата на тези стихии. Редовно палете свещи, а също така си включвайте приятна музика, която да ви помогне да се отпуснете. Така ще и привлечете късмета.

източник: sanovnik.bg

Вижте още:

Ето какво ви носи номера на дома, в който живеете

Тези предмети привличат лошия късмет и болестите в къщата

Как да внесем положителна енергия в живота и в дома си?

Какво трябва и какво не трябва да имате в дома си

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.