Астро: Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля, търсете знаци

Луната е в знак Лъв до 08:19ч на 13 септември. 

Енергийният потенциал в това време е висок. Нараства увереността в собствените сили. Повечето дела ще ви се удават с лекота. Подходящо за празнуване и веселие, приятелски срещи, флиртове, затова не се лишавайте от радостните моменти на живота. Сега е времето да изкажете похвала, да направите комплимент на хората, които заслужават и обичате. По това време е най-голям шанса да направите добро впечатление при запознанство. 

Уязвими са зрението, сърдечно-съдовата система, диафрагмата и гърбът. Избягвайте всичко, което напряга сърцето и не се преуморявайте. Да не се използват солариум и сауна през това време. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, болести на очите. 

След 18:07ч Луната излиза на празен ход до 08:19ч на следващия ден.

Лунен календар: 27-ти лунен ден от 04:02ч на 12 септември до 05:06ч на 13 септември

Това е мистичен ден, време за откровения, познания и тайни. В този ден човек може да стигне до интуитивно прозрение, просветление или озарение, тъй като е свързан с Нептун. Време за подготовка за нов жизнен етап. Отворете сетивата си. Внимателно се вгледайте и вслушайте в света, който ви заобикаля. Търсете съзнателно и тълкувайте знаците, които ви изпраща Вселената. За да премине успешно денят, добре е да поддържате в леко и радостно състояние ума, да избягвате напрежение и вълнения.

Сега хармонично се съчетават интуицията и разума. Вслушвайте се във вътрешният си глас. 

Символ на деня е Магическия жезъл и именно сега може да получите всички знания, които са ви нужни, за да разберете направлението, в което трябва да се движите. Може да срещнете хора, да попаднете на книга или филм, да дочуете случайна реплика, които ще ви дадат всичко необходимо, което да ви подскаже как да подобрите живота си по най-добрия за вас начин. Не отхвърляйте това, което ви се предлага днес. 

Не се препоръчва да се започват нови дела. Човек може да стане жертва на илюзии. Опасни са всякакви заблуди, разсеяност, затова се препоръчват медитации, молитви, концентрация и самоосъзнаване. Постарайте се да не зацикляте върху конкретни житейски проблеми, особено битовите. 

Опасно е пиянството, да се слуша силна музика. Енергиен център са коленете. При неправилно поведение може да заболеят кръвта, лимфата и да се получи тромбофлебит. Камъни на деня са аметист, изумруд, розов кварц, селенит и лунен камък.

Много е важно в основата на секса да стои любовта, близостта, приятелските отношения, а не само чистата физиология. Идеално време за първи полов контакт или за зачатие. 

Не се препоръчва да се купуват нови неща. Смята се, че средствата, насочени днес към благотворителност, създават добра и блага карма, която впоследствие носи богатство – духовно и материално.

Подстригването е подходящо за всички, които се грижат за външния си вид и искат да направят впечатление. Това ще засили вашето обаяние и постигане на успех пред околните.

източник: novini.bg

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.