Предсказване на съдбата – 10 интересни гадания

Ако искате да узнаете какво ви готви съдбата, изберете едно от гаданията от списъка!

Гадание с котка
Ясно е, че за това гадание ще ви трябва котка или котарак. Пуснете животното през прага (не е задължително апартамент, можете просто да е стая) и го повикайте обратно. Ако котката прекрачи прага с левия си крак – желанието ви ще се сбъдне тази година, ако е с десния – не. Какво означава, ако тя седне и започне да се ближе – помислете сами.

Гадание по сенки
Много е просто, но най-добре се прави на добре проветрено място. Вземете малък лист хартия, сложете го в огнеупорен съд и го запалете. Като оставите хартията да изгори, запалете свещ до нея и внимателно разгледайте сянката, хвърлена от пепелта. Разглеждайки подробностите за сянката, можете да разберете какво ви очаква през следващата година.

Гадание със стъклени чаши
Вземете шест или повече чаши според броя на гостите. Ако сте сами, можете да вземете по-малко. Смисълът на гаданието, разбира се, не е в самите чаши, а в това, което е вътре. Течността в чашите трябва да е прозрачна, така че да не можете да определите с поглед какво има вътре. В зависимост от това какъв вкус ви се падне, такава година ви очаква. Добавете захар в една чаша – ако ви се падне, тогава предстоящата година ще бъде сладка. Сол – ще плачете много, водка – тази година ще има много празници, обикновена вода – годината ще бъде обикновена, същата като предишната. Чаша със сватбен пръстен в долната част означава бърз брак, а монета означава успех в кариерата и много пари.

Гадание с кладенец
За него ще ви е необходим кладенец. Можете да си го направите сами – от кибритени или клечки за зъби. Покрийте кладенеца с малък капак и със символично движение го заключете с ключ. Престорете се, че поставяте ключа под възглавницата. Легнете си и кажете: „Женихът да дойде при кладенеца да пие вода, ключът е при мен.

Гадание по книга
За това гадание обикновено се използва Библията или стихове на Шекспир, но можете да вземете всяка книга, която е важна за вас. Вземете книгата и задайте въпрос след това посочете произволна страница и ред, като посочите също отгоре или отдолу. Между другото, ако искате да получите подробен отговор, посочете не само един ред, а абзац от 2-3 реда. След това отворете книгата на посочените координати. Не бива да отваряте книгата на случаен принцип – книгите се правят по такъв начин, че те често се отварят на едни и същи страници.

Гадание с късметчета
Подходящо е за големи компании. Принципът е същият като гаданието с чашите, но този път няма нужда да пиете нищо: съберете предмети, които ще символизират житейски събития. Например, сватбен пръстен традиционно означава брак, количка означава раждане на дете, монета означава богатство. Можете да вземете всякакви неща и да им придадете значение. По-добре е да поставите малки неща в пликове или торбички, така че тегленето да е честно. След това, поставяте всички обекти в един съд и на свой ред изтеглете своя късмет.

Гадание със сняг
В нощта на 18 срещу 19 януари, без да гледате, загребете сняг с ръка и оформете топка от него. Сложете топката в дълбока купа я оставете до сутринта. На сутринта погледнете стопената вода. Ако водата е чиста, годината ще бъде успешна. Малки петънца – малки препятствия. Ако има големи парчета – лош знак.

Гадание с восък
Ще ви трябва восъчна свещ. Отрежете половината от свещта и я разтопете на водна баня. Изсипете течния восък в чаша със студена вода. Той веднага ще се втвърди. Извадете получената фигура и се опитайте да разберете какво точно ви казва съдбата. Ако сте взели парафинови свещи, използвайте по-голям съд – например леген.

Гадание с халка
Сложете ваш косъм в чаша с вода, поставете и сватбения си пръстен. Ако не сте женени, можете да вземете всеки друг. Сложете чашата върху чинийка с пепел. Запалете свещ и като я държите в ръката си, кажете: „Ще те попитам, сянка моя, каква е съдбата ми. Това, което искам да знам, ще се покаже в пръстена. Амин.” След това пуснете горящия край на свещта във водата, като я изгасите. Разбъркайте водата с игла за плетене или нова игла и погледнете през пръстена в чашата. Не казвайте на никого какво сте видели там.

Подслушване
Застанете под прозореца на съседите си и чуйте какво става. Ако се карат, очаквайте, че тази година ще е трудна за вас, ако се забавляват, тогава всичко ще е наред, но ако е тихо, ще имате спокойна и скучна година. Някои момичета правят това: когато всички си легнат, сядат до прозореца и гадаят: „Любими, покажи се на прозореца“. Каквите звуци чуете веднага след това – такъв брак и чакайте.

Огледало
Вземете малко огледало, поръсете вода върху него и излезте навън с него в полунощ. След няколко минути, когато водата замръзне и се образуват шарки на повърхността на огледалото, започнете гаданието. Ако има много кръгове на огледалото, ще живеете в изобилие една година. Клони – тази година ви очаква много работа. Квадратите символизират трудностите, а триъгълниците ще донесат голям успех и късмет във всяко дело.

инфо: bukvarche.com

Вижте още:

Morkadis

Гадаене с две зарчета! Разберете бъдещето си сега

Гадаене на кафе: Какво предвещава фигурата на слон в чашата ни?

Циганско гадаене с игла: видове и начини на прилагане

Ето го най-точния китайски метод за гадаене! Разкрива каква е съдбата ни!

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.