Признаци, които показват, че сте застанали на прага на радикална промяна в живота

щастие

Ако се чудите, кога ще се промени живота ви, и най-накрая ще се сбъднат мечтите ви, научете се да забелязвате тези признаци! Тях ви ги изпраща Вселената, когато иска да ви покаже, че е време да преминете на качествено ново ниво на живота.

Ето и признаците за това, че Вселената се обръща към вас:

1. Край на предишни връзки.

Въпреки че да преживеете края на няколко връзки за седмици или месеци може да бъде трудно и разочароващо, важно е да обърнете внимание на такова съвпадение и да разберете какво означава: това едва ли е случайно.

В повечето случаи това означава, че преживявате вътрешни промени, поради които някогашната комфортна динамика не отговаря на вашата (нова) същност. Дори и ако вие съзнателно не отхвърляте другите хора, те могат сами да изпаднат от живота ви, защото се е променила вашата вибрация.

Понякога промяната налага драматичен конфликт или тежка загуба – но така се освобождава място за тези, които мисля като вас и са на вашата вълна, подкрепят ви и по-добре се съчетават с вашия висш „Аз“.

2. Вселената ви дава знаци.

Поглеждайки назад, много хора, които са преживели значителни промени, виждат, че са получили необичайно висок брой знаци от Вселената за предстоящи промени.

Например, обърнете внимание на повтаряща се поява на определени числа (като 11:11 или 777), животни или мотиви, както и многократните срещи с хора, които могат да ви насочат в правилната посока. Понякога знаците са под формата на предчувствия, сякаш вътрешният глас ви шепне, че всичко е на път да се промени.

3. Спите по-различно от обикновено.

При условие, че, че за това няма медицинско обяснение, промените в съня може да са свидетелства за промени, които протичат в сърцето и главата. Ако ви чака значително прераждане, вие можете да забележите, че често ви се спи и трудно се събуждате.

Това може да случва защото мозъкът ви се бори да определи това, което искате от вашето бъдеще, дори и вие да не осъзнавате този мъчителен мисловен процес! Вашият сън ще се нормализира, когато истинския път става по-ясен, и вие ще намерите енергията, необходима за привличане на желаното.

4. Чувствате се не на мястото си

Понякога вие ще се чувствате така, сякаш сте заседнали на едно място или не можете да се измъкнете от трудни обстоятелства (това може да бъде работа, обучение или романтична връзка). Понякога просто ще изпитвате леко чувство на дисонанс, като че ли вашият живот е разсинхронизиран, или че не живеете живота си.

Morkadis

Всичко това означава, че вие живеете не автентичен живот и явно сте готови за промяна.

5. Старите стратегии не работят.

И ако някои признаци на промяна се проявяват почти мистично (като знаци на Вселената), другите са доста практични. Например: струва ви се, че обичайните начини да се държите, да намирате вдъхновение и да решавате междуличностни проблеми не носят предишните резултати?

Ако отговорът е да, тогава сте в последния етап от текущия си живот и можете да се движите напред само, ако предприемете стъпки към реална и трайна промяна.

6. Изпитвате необходимост да разрешите стари проблеми.

Когато дълбоко в себе си чувствате, че преминавате от един етап на живота в следващия, понякога започвате по-често да се оглеждате назад. С други думи, стари обиди, недовършени и дългогодишни съмнения отново ви обземат, защото чувствате дълбока необходимост да завършите поредната „глава“ на своето съществуване точно и пълноценно.

В реалността не винаги е възможно да се решат всички стари проблеми с действия, но дори и анализът им в писмен вид (или умствено) ще ви помогне да постигнете удовлетвореност, необходима ви за прехода към нова фаза.

7. Вие сте по-емоционален, отколкото обикновено.

Откритите емоции – често са предвестник на промяна, както и най-важната част от жизнените промени като цяло. Можете да забележите, че повече се смете, но и по-често плачете – като цяло, вие давате по-голяма свобода на чувствата си от обикновено, и всичко изглежда по-значимо и по-важно.

Опитайте се да не се плашите от тези емоции и да не ги криете. По-добре е да ги приемете и да се запитате как те могат да ви помогнат да намерите своя път.

инфо: drugitenovini.com

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook  

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.