Прогонете лошия късмет с тези трикове

късмет

Лошият късмет – това е понятие, което често ни преследва и трови живота ни. Съпътстват ни лоши и хубави дни. Има моменти, когато на човек всичко му е наред , а в други случаи не ни върви във всяко едно отношение. Отдаваме това на лошия си късмет, разочаровани сме от живота си и изпадаме в депресия .

Бихме искали да ви предложим няколко магически трика, които да ви отърват от дребните неприятности, създаващи впечатлението, че не ни върви и ни преследват само проблеми.

Първата препоръка учи – след ставане от сън трябва да си повтаряме на глас, че никой не може пробие защитата ни и късметът ще е винаги с нас.

Следващата хитрина използвайте, когато ви се счупи моливът или ненадейно химикалката ви спре да пише и това ви ядоса, преглътнете и преди да продължите си повтаряйте, че късметът е винаги с вас.

Друга интересна препоръка учи, че ако ви предстои делова и важна среща от която зависи бизнеса ви трябва да потъркате дланите си, да ги съедините и да духнете с устни между тях, повтаряйки – колкото е ярко слънцето, толкова късмета ми да е силен днес.

Много важно е да сме обградени от магическа защита.Това се постига, като предната вечер,когато слънцето се скрие зад хоризонта отворим нов пакет със сол и вземем три щипки, поставяйки ги в дясната си длан, след което движим ръката си над пламъка на запалена восъчна свещ, повтаряйки три пъти, че не се страхуваме от лошия си късмет, разпръсквайки го по пътя. След това отиваме до най – близкото кръстовище и хвърляме солта зад гърба си.

Редовно измивайте лицето си със светена вода, това пречиства и ни пази от негативна енергия.Не се бършете,а чакайте да изсъхнете .Остатъка от вода използвайте да полеете дърво.

Това са част от триковете, които ви предлагаме да опитате.Нищо не ви пречи да пробвате,вярвайки, че лошият късмет ще ви напусне .Самовнушението помага да се избавим сами от черните си дни, които понякога ни връхлитат.

инфо: chudesa.net

Вижте още: 

МИСТЕРИОЗНИЯ ПОРТРЕТ, КОЙТО НОСИ КЪСМЕТ

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.