Професор от БАН с шокиращо разкритие: На Венера има живот!

5
Още преди 15-20 години са открити форми на живот на Венера. Това разкри проф. Лъчезар Филипов от Института за космически и слънчево-земни изследвания към БАН.

„Последните руски сонди, които са кацали там, са открили цветя, гущери, скорпиони, движещи се много бавно. Това не се вписва в нашите научни представи, защото температурата е 650 градуса по Целзий, атмосферното налягане е смачкващо за нас. Това се премълчава, защото в момента не можем да си го обясним”, коментира професорът пред bTV.

„Руснакът показа кадрите как гущерът се движи. Цветята имат венчелистчета, има някой, който ги опрашва, има нещо, което лети там”, заяви той.

Той каза още, че от материали на италианските колеги станало ясно, че САЩ искат да ни втълпят, че извънземните са агресивни и враждебно настроени срещу нас.

„Показани бяха кадри, свързани с реални обекти, които летят около Земята. Унгарец пък показа реални снимки на извънземни в църква, които много приличат на нашите ангели. Светещи малки човечета с ореоли над главите”, добави проф. Филипов.

инфо: blitz.bg

Вижте още:

 

Ако тази статия Ви харесва, помогнете ни да я популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу.

Благодарим Ви! 

Последвайте ни във Facebook

Един коментар
  1. Iwan_Gochew 1938 @ ABV.BG 7 години ago

Оставете коментар

Писането на кирилица е силно препоръчително.

Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.

Моля, обърнете внимание, че коментарите не са начин за връзка с нашия сайт. В случай, че искате да се свържете с нас, моля ползвайте за това секцията Контакти.